Magazin
20 Mar 2013 21:43 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:05

NİHAT DOĞAN CHAVEZ'DEN SONRA NEVRUZ KUTLAMASINA GİDECEK!

Her yaptığı, her tweet'i adeta olay olan Sanatçı Nihat Doğan, Samanyolu Haber Televizyonu'nda canlı yayına bağlanarak, hakkında merak edilen soruları cevapladı.

Venezuela Lideri Chavez’in cenazesine katılmasıyla bir anda en çok konuşulan isimler arasına giren Nihat Doğan, Cüneyt Özdemir ve Enver Aysever’den sonra bu kez Samanyolu Haber ekranlarıda konuk oldu. Kürt sorunu ve Nevruz kutlamalarıyla ilgili ilginç açıklamalar yapan Nihat Doğan, karikatürize edilmeye çalışıldığını söyledi.

"DÜNYADA HER NE OLSA HERKESİN AKLINA NİHAT DOĞAN GELİYOR"

 "Milletin temsilcisi olarak bağırdık ve dedik ki; Bu ülkenin kıymetini bilin. Bu ülkeyi sevin. Türk’ünü, Kürt’ünü, Laz’ını, Çerkez’ini ayırmadan.. ’Bırakın insanı, biz bu ülkenin koyununa dahi aşığız dediğimiz’ günden beri bir karikatürize etme çabaları başlatıldı. Bazı kendini beyaz gören, halkı aşağılayan kişiler tarafından karikatürize edilmeye çalışıldık. Onlar bize karikatürize adı altında tuzak kurmaya çalışırken Allah onlara öyle bir tuzak kurdu ki, bugün dünya gündeminde ne olsa bütün milletin aklına Nihat Doğan geliyor." 

DİYARBAKIR’DAKİ NEVRUZ KUTLAMASINA GİDECEK

Nihat Doğan yarın ki Nevruz kutlamaları için Diyarbakır’a gideceğini de açıklayarak, "Nevruz hepimizin Nevruz’u. İnşallah barışa açılan en büyük gün olacak Nevruz. Barışı istemeyen bir zümre var. Dilleri iyice agresifleşti. Herkes haddini bilsin, hadlerini bilecekler" diye konuştu.  Cuntacılar tarafından yıllarca memleket sorununa karışmayan, ateistlerin, "sarhoş taklidi yapanların star olarak lanse edildiğini" belirten Nihat Doğan, halkın yanında olanın pasifize edilmesiyle tehdit edildiğini belirtti.