Gündem
25 Şub 2014 10:34 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:57

Nihat Doğan bombaladı; Uğur Işılak R.T.E sayesinde var!

Dombra şarkısını anonim sanarak AKP'ye seçim şarkısı yazan Uğur Işılak'a meslektaşı Nihat Doğan'dan sert sözler.

Geride bıraktığımız haftalara damga vuran polemiklerden biri de, Dombra şarkısını anonim sanarak üzerine sözler yazan ve bunu AKP’nin seçim şarkısı haline getiren Uğur Işılak’ın şarkının asıl sahibi Arslanbek Sultanbekov’la tartışması oldu.Sultanbekov tarafından “Kendisi halk şarkıcısıyım diyor ama aslında saray şarkıcısı olmuş” sözleriyle eleştirilen Işılak’a bir tepki de meslektaşı Nihat Doğan’dan geldi. Işılak’ı Recep Tayyip Erdoğan sayesinde var olmuş bir isim olarak tanımlayan Nihat Doğan şu sözleri sarf etti.

Volkan Konak, hiç görmediği Mustafa Kemal şarkısı söyleyip Ata’nın askeriyim der, R.T.E sayesinde var olan U.Işılak AKP sanatçısı değilim der.

Mustafa Kemal’in askerleriyiz diyen bir sürü sanatçı varken, Uğur Işılak sayesinde servet edindigi R.Tayyip Erdoğan’ın askeriyim diyememiş.

AKP öncesi adı sanı olmayan kazancını varlığını AKP’ye seçim şarkıları ile AKP festivallerinden sağlamış Uğur Işılak AKP sanatçısı değilmiş

Yav sevgili Uğur Işılak Dombra şarkısında yazdığı o müthiş sözlere layık Recep Tayyip Erdoğan’ın askeriyiz diyemediysen sana yazıklar olsun