Gündem
08 Nis 2024 16:38 Son Güncelleme: 08 Nis 2024 16:40

Niğde’de patates deposunda göçük: 2 ölü 4 yaralı!

Niğde'de patates deposu inşa etmek için kazı yaparken göçük altında kalan 2 işçi hayatını kaybetti. 3'ü ağır 4 kişi de yaralandı. Niğde Valisi Çelik faciayla ilgili yaptığı açıklamada "Yüzeyle kazı yaptıkları alan arasında mesafe fazla olunca basınç nedeniyle çökme oluyor. Şu an göçük altında kimse yok" ifadelerini kullandı. İşte haberin detayları

Niğde'de yeni yapılan patates deposunun çökmesi sonucu meydana gelen göçükte toprak altında kalan 2 işçi hayatını kaybederken; 3'ü ağır 4 işçi yaralandı. Ekiplerin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

DEPONUN YAPIMINA DEVAM EDİLİYORDU
Acı olay Merkeze bağlı Çarıklı köyünde meydana geldi. Yapımına devam edilen patates deposu, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı çöktü. Geniş bir alanda meydana gelen göçükte toprak altında kalan 2 işçi hayatını kaybederken 3'ü ağır 4 işçi de yaralandı.

YARALILAR TOPRAK ALTINDAN ÇIKARILDI
İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ambulans, AFAD, itfaiye, jandarma ve arama kurtarma ekibi sevk edildi. Jandarma ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, toprak altından çıkarılan yaralılar ambulanslar ile hastaneye kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

ETİKETLER
#niğde #göçük