Televizyon
08 Haz 2023 17:00 Son Güncelleme: 08 Haz 2023 17:09

Netflix'ten yerli dizilerle ilgili flaş karar!

Gazeteci Sina Koloğlu, Netflix'in yerli dizilerle ilgili flaş kararını duyurdu. Kuş Uçuşu'nun da içlerinde olduğu projeler yakında izleyiciyle buluşacak. Disney Plus mali sebeplerden dolayı yerli dizilerin çekimlerine ara vermişti.

Gazeteci Sina Koloğlu, Netflix'in yerli dizilerle ilgili flaş kararını duyurdu. Kuş Uçuşu'nun da içlerinde olduğu projeler yakında izleyiciyle buluşacak. Disney Plus mali sebeplerden dolayı yerli dizilerin çekimlerine ara vermişti.

Koloğlu, Netflix müjdesini şu sözlerle paylaştı: 

Disney Plus'un yerli projelere ara verdiği haberleri gelirken, Netflix cephesinde durum farklı.

Yeni sezon bölümleri çekimleri devam ediyor. Senaryosunu Meriç Acemi'nin yazdığı Birce Akalay, Miray Daner, İbrahim Çelikkol, İrem Sak, Burak Yamantürk, Defne Kayalar gibi güçlü bir kadrosu olan Kuş Uçuşu'nun yeni sezon çekimleri bitti. Bu sene yenilik yönetmende oldu. Burak Müjdeci geldi.

MEZARLIK İKİ SEZON SİPARİŞ EDİLDİ

Polisiye yerli bir Abdullah Oğuz yapımı Mezarlık için gelişmeler var. Birce Akalay, Olgun Toker Şehsuvar Aktaş, Hakan Meriçliler, Berna Öztürk gibi hatrı sayılır bir ekipten oluşan dizinin yeni sezon çekimleri, başlayacak. Her bir bölümü 'sinema filmi' uzunluğunda ve bağımsız konulardan oluşan 'Mezarlık' için iki sezon garanti gibi.

Yeni sezon dört bölüm çekimler yakında başlayacak duyduğuma göre.