Televizyon
30 Nis 2021 09:24 Son Güncelleme: 30 Nis 2021 09:45

Nesrin Cavadzade'nin Yasak Elma'ya vedasının altından olay çıktı!

Yasak Elma dizisinde başrol oynayan Nesrin Cavadzade, senaryo gereği ölerek diziye veda ediyor.

Başrollerini Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay, Erdal Özyağcılar, Gülenay Kalkan, Nesrin Cavadzade'nin paylaştığı Yasak Elma dizisinin 108. son bölümünde Cansu'nun silahlı saldırısı damga vurdu. Dizinin yeni bölüm fragmanında ise Şahika'nın saldırıda öldürüldüğü ortaya çıktı. Fragmanda Şahika için düzenlenen cenaze törenini gören izleyiciler Nesrin Cavadzade'nin ayrılığında büyük bir üzüntü yaşadı.

ESKİ YÖNETMEN KISA SÜRELİĞİNE GERİ DÖNDÜ
TV100'de yer alan habere göre; Dizi sektöründe kulaktan kulağa yayılan bilgilere göre geçen günlerde yönetmen Murat Öztürk rahatsızlanınca yerine eski yönetmen Neslihan Yeşilyurt geldi. Bu sırada Eda Ece o gün seti olmamasına rağmen Yeşilyurt'u görmek için çekime geldi.

YÖNETMENLE GERİLİM YAŞADI
Yeşilyurt, Ece gelince görevini yardımcısına devredip bir süre sohbete daldı. Çekimin uzaması üzerine de ortam gerildi, çok üşüyen ve "İşi bitirip öyle sohbet etseydiniz" diyen Cavadzade ile Yeşilyurt arasında gerilim yaşandı.

NESRİN CAVADZADE SETİ TERK ETTİ
Sinirlenen Nesrin Cavadzade seti terk etti ve telefonlarını da kapattı. Bu olay yapımcı Fatih Aksoy'a iletilince de Cavadzade'ye cenaze sahnesi yazıldı.

İPLER TAMAMEN KOPMADI
Öte yandan Medyapım'ın, etkili oyunculuğuyla rol aldığı her projede öne çıkan Cavadzade ile ipleri koparmadığı, yeni sezonda yine beraber çalışmayı düşündüğü de gelen bilgiler arasında.