Gündem
31 Ara 2010 16:36 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:55

NAZLI ILICAK'IN ACI GÜNÜ! ANNESİNİN CENAZESİNE KİMLER KATILDI?

Nazlı Ilıcak ile spor yazarı Ömer Çavuşoğlu'nun annesi İhsan Çavuşoğlu son yolculuğuna uğurlandı.

Gazeteci Nazlı Ilıcak ile eski Fenerbahçe Yöneticisi Ömer Çavuşoğlu'nun annesi İhsan Çavuşoğlu (97) son yolculuğuna uğurlandı.
Basın, siyaset ve iş dünyasından çok sayıda ünlü ismin katıldığı cenaze namazının ardından Çavuşoğlu, Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi. 97 yaşında yaşamını yitiren İhsan Çavuşoğlu için Bebek Camii'nde cenaze namazı kılındı.

Namaz öncesi Nazlı Ilıcak ve Ömer Çavuşoğlu taziyeleri kabul etti. Cenaze namazına; Ilıcak ve Çavuşoğlu ailesi ve yakınlarının yanı sıra; eski Başbakanlardan Tansu Çiller ve eşi Özer Çiller, HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, eski İstanbul Belediye Başkanı Ali Müfit Gürtuna, Gazeteciler Oktay Ekşi, Mehmet Barlas, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Orhan Erinç ve Cengiz Çandar'ın da aralarında bulunduğu siyaset, basın ve iş dünyasından çok sayıda ünlü isim katıldı.

Cenaze namazı öncesi basın mensuplarının taziyelerini kabul eden Nazlı Ilıcak, acılarının büyük olduğunu belirterek, "Küçüklükten beri ya annemi kaybedersem' diye içim içimi yerdi. Ama artık son yıllarda bu vedaya ben alıştım. Yavaş yavaş birbirimizden koptuk. Böyle, ne yapalım. Acımız büyük, mekânı Cennet olsun." şeklinde konuştu.

"Bizim Demokrat Partili hanımların hepsi birbirinden güzel şık hanımlar." diyen Ilıcak, Tansu Çiller'in cenazeye gelmesiyle ilgili olarak da, "Tansu benim dostum. Annem Tansu ile çok iftihar ederdi, çok severdi. Öyle güzel bir insanın bu kadar başarılı bir başbakan olması. Annem eşi Özer Çiller'i de çok severdi, aile dostumuz." ifadelerini kullandı.

Ilıcak ve Çavuşoğlu ailelerine taziyelerini ileten Tansu Çiller ise, İhsan Çavuşoğlu ile ilgili olarak, "Yakın tarihimize tanıklık etmiş bir şahsiyet. Kendisini çok severdik. Mekânı cennet olsun, Allah rahmet eylesin. Bütün ailesine sabır diliyorum." diye konuştu.

İhsan Çavuşoğlu, Bebek Hümâyûn-u âbâd Camii'ndeki Cuma Namazı'na müteakip kılınan cenaze namazının Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.