Magazin
08 Mar 2014 14:31 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:59

Nazlı Ilıcak, Huysuz Virjin'le kanto yaptı!

CNN Türk ve Bugün'de siyasi gündemin nabzını tutan Nazlı Ilıcak, Kanal D'deki programında bu hafta Huysuz Virjin'le kanto yapacak...

Kanal D’nin, yapımcılığını D Productions’ın üstlendiği sunuculuğunu Nazlı Ilıcak’ın yaptığı yepyeni sohbet programı “Pazar Gezmesi”nin yarın ki (9 Mart Pazar) konuğu ekranların en renkli isimlerinden Seyfi Dursunoğlu.
Köşkünün kapılarını Pazar Gezmesi'ne açan Seyfi Dursunoğlu kanto yapmaya nasıl başladığını, kanto yapmanın detaylarını anlatacak. Hatta bununla kalmayıp Nazlı Ilıcak’a Kanto nasıl yapılır dersi verecek. Devlet memuru iken  ramazan eğlencelerinde kadın kılığına girip nasıl kanto  yapmaya başladığını anlatan sanatçı, dönemin gençlerini kahvehanelerden kurtarmak için kurdukları cemiyet sayesinde kendine meslek edindiğini itiraf edecek. Daha sonra Nazlı Ilıcak'ın teklifi üzerinde ikili birlikte kanto yapacak. Ilıcak’a kantonun inceliklerini öğretmeye çalışan Dursunoğlu beceremeyince bakın programın sunucusuna nasıl fırça atacak. 
Pazar Gezmesi'nin sürprizlerle ve eğlencelerle dolu bölümü yarın (9 Mart Pazar) günü saat 12:30’da Kanal D’de ekrana gelecek.