Gündem
31 Tem 2012 22:41 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:58

MÜZEYYEN SENAR HASTANEYE KALDIRILDI! SAĞLIK DURUMU NASIL?

Bodrum'da yaşayan ünlü sanatçı Müzeyyen Senar, rahatsızlanınca Özel Bodrum Hastanesi'nde tedavi altına alındı.


Bodrum'da yaşayan ünlü sanatçı Müzeyyen Senar, rahatsızlanınca Özel Bodrum Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Hastaneden yapılan açıklamada idrar yolları enfeksiyonu tedavisi gören ünlü sanatçının durumunun iyi olduğu kaydedildi

Özel Bodrum Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Gamze Cengiz, ünlü sanatçının tedavisine hastanelerinde devam edildiğini belirterek, "Müzeyyen Hanım'ın eskiden gelen bir hipertansiyon ve kalp hastalığı bulunuyor. Ancak genel durumu gayet iyi. Şu anda üriner sistem enfeksiyonu geçiriyor. Buna bağlı çok yüksek olmayan ateşi var. Ayrıca hafif bir akut böbrek yetmezliği bulunuyor. Tedavisini düzenledik, en kısa sürede kendisini taburcu etmeyi planlıyoruz" dedi.

Özel Bodrum Hastanesi'nin Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Abdullah Servet ise Müzeyyen Senar'ın herhangi bir hayati tehlikesinin bulunmadığını belirterek, "Müzeyyen Hanım'ın aylık sağlık kontrolleri ve hastalık durumlarında tedavisi Özel Bodrum Hastanesi uzman doktorları tarafından yürütülmektedir. Bugünkü durumunda korkulacak bir şey yoktur. Genel durumu oldukça iyi" diye konuştu.

Habertürk