Polemik & Kulis
04 Oca 2019 14:49 Son Güncelleme: 04 Oca 2019 15:51

Murat Kelkitlioğlu yeni görevine başladı! Sürprizlere hazır olun!

Geçtiğimiz ay Show Radyo ve Radyo Viva'yı bünyesine katan 3N Medya'nın yönetim kadrosu, çalışanlarla bir araya geldi...

Aralarında Yeni Birlik gazetesi, Show Radyo, Radyo Viva, Bizimev TV gibi çeşitli medya kuruluşları bulunan 3N ailesine katılarak Medya Grup Başkanlığı görevine getirilen Murat Kelkitlioğlu grubun Beşiktaş Feriye Palace’de düzenlemiş olduğu toplantı ile basına tanıtıldı.

3N Medya Yönetim Kurulu Başkanı Necat Gülseven burada yaptığı konuşmada, ‘’Her iş insanı gibi yaptığımız ticaret ile kar etmek isteriz. Ancak medya sektörü aynı zamanda ülkemize ve milletimize olan sorumluluğumuzu yerine getirmemizi gerektiren, çocuklarımıza bırakacağımız saygın bir iş koludur. Bu sorumluluğumuzu yerine getirmek 2019 sonrası büyüme hedeflerimizi gerçekleştirmek için Türkmedya’nın değerli yöneticisi Murat Kelkitlioğlu grubumuza Medya Grup Başkanı olarak katılmıştır.’ dedi.

‘’HER ZAMAN TÜRKİYE’DEN YANA OLACAĞIZ’’

3N Medya Grup Başkanı Murat Kelkitlioğlu ise yaptığı konuşmada grubun 2019 hedeflerini açıkladı. ‘’Yeni görevimin bana yüklediği sorumluluğun farkındayım. Birinci ve öncelikli hedefimiz radyo televizyon gazete ve faaliyet içerisinde olduğumuz tüm alanlarda zirvede olmak ya da zirveyi zorlamak.’ dedi.

‘’2019 STRATEJİMİZ BÜYÜME ÜZERİNE KURULU. SENEYİ ARAMIZA YENİ MARKALAR DA KATARAK KAPATACAĞIZ.’’

Kelkitlioğlu grup şirketleri için 2019 hedeflerine dair bilgiler verirken, sene sonunda grubun bugünden çok daha büyük hale geleceğini, gruba yeni ve son derece önemli markaların katılacağını, bu konudaki hazırlıkların son aşamaya geldiğini söyledi. Kelkitlioğlu, ‘’Dijital pazarda da sahip olduğumuz insan kaynağını imkanlar ile buluşturarak pazarın önemli oyuncularından biri olacağız.’’ ifadelerini kullandı.

YENİ SÜRPRİZLER OLACAK

3N Medya Yönetim Kurulu Başkanı Necat Gülseven, 3N Medya CEO'su Murat
Kelkitlioğlu, Radyolar Genel Müdürü Cüneyt Büyükyaka, Bizim Ev TV ve TV 100
Genel Müdürü Alican Değer ve Yeni Birlik gazetesi Genel Yayın Yönetmeni
Okan Sarıkaya'nın yer aldığı toplantıda, gurubun hem görsel, hem de yazılı
medyada büyüme kaydedeceği vurgulandı.
Ayrıca, 3N Medya Grubu'nun yakın bir tarihte yeni sürprizlerinin olacağının
sinyalleri de verildi