Televizyon
05 Eki 2012 10:05 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:13

MÜJDE AR CUMHURBAŞKANI ADAYLIĞINA HANGİ İKİ İSMİ ÖNERDİ?

AK Parti'nin toplumu ikiye böldüğünü ileri süren Müjde Ar, gönlündeki cumhurbaşkanı adaylarını da açıkladı.

Türk sinemasının aykırı kadını Müjde Ar, CNN TÜRK’te Enver Aysever’in hazırladığı Aykırı Sorular programına konuk oldu. Siyasetten sanat Türkiye gündemindeki bir çok konu hakkında açıklamalarda bulunan Müjde Ar, gönlündeki cumhurbaşkanı adaylarını da açıkladı.

Müjde Ar programda Berkant’ın ölümüyle yeniden gündeme gelen Samanyolu şarkısının bestesine dair ilginç bir gerçeği de paylaştı. Toplumun ve özellikle de sanatçıların konuşmaktan, başkaldırmaktan korkar hale geldiğini söyleyen Müjde Ar, Ak Parti’yi de toplumu ikiye bölmekle suçladı.

Cumhurbaşkanlığı konusuna değinen Müjde Ar, “Ak Parti’de cumhurbaşkanlığı yapabilecek başa kimse yok mu, niye sadece iki isim konuşuluyor?” dedi. Ar, gönlündeki cumhurbaşkanı adaylarını ise Yaşar Kemal ve Nuray Mert olarak açıkladı.

Müjde Ar bir soru üzerine bir dönem çok konuşulan Aysun Kayacı’nın “Çobanın oyu ile benim oyum bir mi?”, konusuyla ilgili, zamanında ilk tepki gösterinin kendisi olduğunu ancak zamanla Aysun Kayacı’ya hak verdiğini söyledi.

Müjde Ar Samanyolu şarkısı konusundaysa herkesin bildiğinin aksine, şarkının sözlerini ve bestesini Metin Bükey’in yazmadığını, üvey babası Teoman Alpay ve annesi Aysel Gürel’in birlikte yazdığını söyledi

İŞTE MÜJDE AR’IN O AÇIKLAMALARI : VİDEO