Televizyon
07 Kas 2012 10:36 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:21

MUHTEŞEM SÜLEYMAN'A MUHTEŞEM TEKLİF!

Türk dizilerinin yurtdışında yayınlanması Halit Ergenç'e yaradı.

Kanuni Sultan Süleyman rolüyle Ortadoğu'da üne kavuşan oyuncu, Fransız aktör Gerard Depardieu ile kamera karşısına geçecek .

Türk dizilerinin yurtdışında yayınlanması Halit Ergenç'e yaradı. Oyuncunun Özbekistan Devlet Başkanı İslam Kerimov'un kızı Gülnara Kerimov'un yeni projesi olan bir dönem filminde başrol oynayacağı söylendi.

 İddialara göre Ergenç, geçtiğimiz günlerde filmde oynamayı kabul ettiğini açıklayan Fransız aktör Gerard Depardieu ile kamera karşısına geçecek.

Muhteşem Yüzyıl'da canlandırdığı Kanuni Sultan Süleyman rolüyle ünü Türkiye'yi aşan oyuncunun,Gülnara Kerimov'la görüşmek için Özbekistan'a gittiği ve proje için masaya oturduğu belirtildi. Kerimov'un Özbekistan'da git gide büyüyen hayran kitlesi sayesinde Ergenç'e filminde oynaması için teklif götürdüğü kaydedildi.

Özbekistan Devlet Başkanı İslam Kerimov'un siyaset bilimi profesörü olan büyük kızı Gülnara Kerimov'un çekeceği dönem filmin yapımcısı Akbar Khakimov, yaptığı açıklamada Ünlü Fransız aktör Gerard Depardieu'un filmde 6. yüzyılda Orta Asya bölgesinde yaşayan bir Hristiyan rahip rolünü canlandıracağını belirtti.