Gündem
10 Mayıs 2023 17:19 Son Güncelleme: 10 Mayıs 2023 17:44

Muharrem İnce'ye yönelik 'kaset' iddiası 'montaj' çıktı!

FETÖ'cülerin elinde rehin olduğu belirtilen Ali Yeşildağ adlı kişinin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye yönelik seks kasedi iddiası 'montaj' çıktı.

Son zamanlarda sosyal medyada yayınladığı videolarda birçok tanınmış isme yönelik iddialarda bulunan Ali Yeşildağ'ın hedefinde bu kez 14 Mayıs seçimlerinden yarışacak dört adaydan biri olan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce vardı.

"BU HALK HER ŞEYİ BİLMELİ"
Yeşildağ, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Bel altı vurmayacaktım demiştim. Ancak şuan her şey mübah. Bu halk her şeyi bilmeli. Yarın saat 12:00'da Muharrem İnce'nin cinsel ilişki kasetinden bir bölüm paylaşacağım. Çocukları bu ekrandan uzak tutun" ifadelerini kullandı.

MUHARREM İNCE'DEN KASET İDDİASINA YANIT

Yeşildağ'ın paylaşımına dakikalar sonra yine Twitter üzerinden yanıt veren İnce, "Elinde sahte belge, dekont veya sahte görüntü olanların paylaşmasını" istedi. İnce "Elinizde hangi sahte belge, hangi sahte dekont, hangi sahte görüntü varsa; 1 dakika bile beklemeden yayınlayın. Benim abdestimden şüphem yok. Ömrüm sizin ağababalarınızla mücadele etmek ile geçti. Ne FETÖ'ye, ne PKK'ya, ne Hizbullah'a asla boyun eğmedim, eğmem. Hepinizle yargıda hesaplaşacağım." dedi.

‘VİDEOYU PAYLAŞMAMA KARARI ALDIM’

Muharrem İnce hakkındaki iddianın sahibi Ali Yeşildağ, bugün sosyal medya hesabından bir açıklamaya daha yer verdi. Videoyu yayınlamama kararı aldığını söyleyen Yeşildağ, ‘Muharrem İnce’nin videsounu paylaşmama kararı aldım.’ notunu düştü. 

Ali Yeşildağ, İnce'nin paylaşımını alıntılayarak, sosyal medya hesabından bir whatsapp görüntüsü yayımladı. Ancak yayımlanan görüntülerin, Google arşiv kayıtlarına göre Google'a 2015 yılında yüklenmiş olduğu ve whatsapp kaydında yer aldığı iddia edilen çıplak kadın resminin Google'dan alındığı ortaya çıktı. Ayrıca yayımlanan Whatsapp mesajlaşmasının da montaj olduğu belirtildi.