Dünya
07 Eki 2023 19:43 Son Güncelleme: 07 Eki 2023 19:55

Muhabir bombalı saldırıya canlı yayında yakalandı!

Hamas'ın İsrail'e yönelik başlattığı Aksa Tufanı Operasyonu'na karşı İsrail ordusundan misilleme hamleler gelmeye devam ediyor. Son olarak İsrail savaş uçakları, Gazze'de bulunan ve iddiaya göre uluslararası medya ajanslarının da ofisinin bulunduğu yüksek katlı bir binayı bombaladı. O anlar ise bölgede canlı yayın yapan bir haber kanalının kamerasına yansıdı.

Hamas'ın İsrail'e karşı düzenlediği Aksa Tufanı Operasyonu sonrası İsrail ordusu teyakkuza geçti. Gazze Şeridi'ne hava harekatı düzenleyen İsrail savaş uçakları, Gazze'de bulunan ve uluslararası medya ajanslarının kullandığı yüksek katlı bir binayı bombaladı.

O ANLAR CANLI YAYINDA

İsminin Filistin Kulesi olduğu ve içinde uluslararası medya ajanslarının ofislerinin bulunduğu bina, hava saldırısı sonrası yerle bir oldu. O anlar ise bölgedeki bir binanın çatısında canlı yayın yapan haber kanalının kamerasına yansıdı.

NE OLMUŞTU?

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin Kassam Tugayları, bu sabah İsrail'e "Aksa Tufanı" isimli kapsamlı bir operasyon başlattığını duyurmuştu. Gazze'den İsrail yönüne binlerce roket atılırken silahlı gruplar da bölgedeki yerleşim yerlerine girmişti. "Aksa Tufanı" operasyonu üzerine İsrail ordusu da onlarca savaş uçağıyla Gazze Şeridi'ne saldırı başlattığını duyurmuştu.