Televizyon
08 Mar 2016 12:17 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:23

Müge Anlı dolandırıcıları yakalattı!

Dolandırıldığını anlayan yaşlı adam Müge Anlı'nın programına çıktı. Başından geçenleri anlattığı sırada Müge Anlı ekibine gelen bir ihbar geldi.

Sakarya'da yaşayan Ahmet Özel 3 yıl önce eşini kaybetmişti. Yeniden evlenmek istiyordu. 15 gün önce aracı vasıtasıyla Ağrı'da yaşayan Nuran adında bir kadınla tanıştı. 65 yaşındaki Ahmet Özel, evlenmek istediği Nuran'ın abisine yaklaşık 25 bin lira para verdi. Düğün için alışverişe çıktıkları Nuran ortadan kayboldu. Ahmet Özel o günden sonra Nuran adlı kadına bir daha ulaşamadı.

Dolandırıldığını anlayan yaşlı adam Müge Anlı'nın programına çıktı. Başından geçenleri anlattığı sırada Müge Anlı ekibine gelen bir ihbar geldi. Karabük'te yaşayan 88 yaşındaki Niyazi Yalçın, tanıdıkları vasıtasıyla telefonda tanıştığı Ağrı'da yaşayan bir kadınla evlenmeye karar verdi. Niyazi Yalçın kadınla evlenebilmek için abisine 10 bin lira verdi.



Müge Anlı'da Ahmet Özel'i izleyen Niyazi Yalçın'ın yakınlarıMüge Anlı ekibiyle irtibata geçti. Niyazi Bey'in torunları dedelerinin evlenmek istediği kadının Ahmet Bey'i de dolandıran kadın olduğunu söyledi. Müge Anlı'yı izleyen Karabük Polisi takibe aldıkları dolandırıcı iki kadını Ankara'da yakalayarak, gözaltına aldı.

Gerçek adı Natalya M. olan dolandırıcı gelin sahte kimlikle 15 gün önce Sakarya'da Ahmet Özel'i dolandırırken, 15 gün sonra Karabük'teki Niyazi Yalçın'ı dolandırmak istedi. MügeAnlı yaptığı yayın sayesinde dolandırıcı gelini hem yakalattı, hem de bir suçu daha engellemiş oldu.



Müge Anlı daha önce de programına konu ettiği dolandırıcı Milli Gelinlerin yakalanmasını sağlamıştı.