Gündem
18 Şub 2011 07:52 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:03

MUCİZE ADAM ÖLÜM DÖŞEĞİNDE Mİ?

Piyasa değeri 302 milyar dolara ulaşan dünyanın en büyük teknoloji şirketi olan Apple'ın patronu Steve Jobs'ın ölüm döşeğinde olduğu iddia edildi.

Ünlü işadamı ölüm döşeğinde mi? Piyasa değeri 302 milyar dolara ulaşan dünyanın en büyük teknoloji şirketi olan Apple’ın patronu Steve Jobs’ın ölüm döşeğinde olduğu iddia edildi.

National Enquirer gazetesinin haberine göre, geçen ay şirketin başkanlığından ayrılan ve buna iflas eden “hileli karaciğer nakli”nin sebep olduğu belirtilen 55 yaşındaki Jobs’un durumunun ciddi olduğu, 6 haftalık ömrü kaldığı öne sürüldü. İddiaya göre Jobs’ın 2004 yılında yendiği pankreas kanseri yeniden vücuduna yayılmaya başladı.
Apple’ın patronunun iki yıl önce kansere yenik düşen ünlü aktör Patrick Swayze’ın son günlerini geçirdiği California’daki Stanford Kanser Araştırma Merkezi’nde kemoterapi gördüğünü yazan gazete, 1.89 boyundaki Jobs’un kilosunun da 80’den 58’e düştüğünü yazdı.

Habere dayanak olarak da Jobs’ın eşi Laurene Powell ile hastaneden çıkarken görüntülendiği fotoğraflara yer verildi. Fotoğrafları yorumlayan onkolog Gabe Mirkin, Jobs’ın baldırlarında hiç kas kalmadığının görüldüğünü, bunun kalori tükenmesinden kaynaklanıdığını söyledi. Mirkin, kanserin yol açtığı bu durumun ‘ölümcül’ olduğunu savundu.

Fotoğrafları değerlendiren bir başka doktor Samuel Jacobson da Jobs’ın “ölümün eşiğinde” göründüğünü, altı hafta kadar ömrünün kalmış olabileceğini söyledi.