Magazin
21 Şub 2022 14:35 Son Güncelleme: 21 Şub 2022 14:39

Mücevher markasının yüzü olmuştu! Gökçe Bahadır’ın alacağı ücret ortaya çıktı

Müzisyen Emir Ersoy’la nikah masasına oturmaya hazırlanan oyuncu Gökçe Bahadır bir mücevher markası ile reklam anlaşması imzalamıştı. Posta yazarı Suna Akyıldız, ünlü oyuncunun bu reklamdan kazandığı ücreti yazdı.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin başrol oyuncularından Gökçe Bahadır, mücevher sektörünün uluslararası markalarından Roberto Bravo’nun yeni marka yüzü olmuştu. 25 Şubat’ta müzisyen Emir Ersoy ile nikah masasına oturacak Bahadır’ın bu reklamdan ne kadar kazandığı ortaya çıktı. 

 

İşte Posta yazarı Suna Akyıldız'ın dikkat çeken o yazısı: 

Gökçe Bahadır’ı oyunculuğa başladığı ilk günden beri takip ederim. Müthiş yetenekli. Özellikle son dijital platformda oynadığı kulüp dizisindeki Mathilda rolüyle herkesi kendisine hayran bıraktı. Şimdi de bir mücevher firmasının yüzü oldu. Nihat Odabaşı’na da şahane fotoğraflar çektirdi. Gökçe Bahadır, firmadan 1 yıllık anlaşma karşılığı 2 milyon TL almış. Aşkta da işte de yıla şanslı başlayan Bahadır, 25 Şubat’ta müzisyen Emir Ersoy’la nikah masasına oturacak. 40 yaşındaki oyuncunun bundan sonraki planları arasında önce anne olmak varmış.