Magazin
11 Mar 2014 16:04 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:59

Muazzez Ersoy: Ebru Gündeş'e geçmiş olsun demedim!

Yılbaşında Ebru Gündeş yerine sahneye çıkan Muazzez Ersoy, ilk kez konuştu.

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, 17 Aralık rüşvet yolsuzluğu nedeniyle tutuklanıp 28 Şubat'ta serbest bırakılan eşi Rezza Zarrab'dan dolayı 31 Aralık'ta, Kıbrıs'taki yılbaşı programını iptal etmişti. Gündeş yerine Muazzez Ersoy sahne almıştı.

Muazzez Ersoy '2. Sayfa'da "Ebru Gündeş yerine sahneye çıkmanız sonrasında bir sıkıntı yarattı mı?" sorusuna ilk kez canlı yayında cevap verdi.

"EBRU GÜNDEŞ'LE BİR SAMİMİYETİM YOK"

Muazzez Ersoy, "Ebru Gündeş ile bir samimiyetim yok. Seyirci anlamında da bir sıkıntı yaşamadım. Açıkçası bu iş bana bir polemik ya da sıkıntı olarak döner mi diye düşündüm. Menajerim Fazıl ile danışmanım Sertip'e 'Bakın sıkıntı olmasın sakın' diye uyarıda bulundum.

"GEÇMİŞ OLSUN DEMEDİM"

Bu hassas bir konu. Otelin tercihi sizden yana oldu' dediler. Başkasının yerine çıkmak prensibim değil, ama sonunda ikna oldum. Sahnede Ebru Gündeş'den hiç söz etmedim.'Geçmiş olsun' demedim. Seyirci de bunu sormadı.

Gerçekten zor bir durum. Kariyerinin etkilenip etkilenmeyeceğini bilemem. Bu konuda bir empati de yapmadım. Ben ne yapardım bilemem. Yaşamadan bilinmez ki. Allah yaşatmasın" diye konuştu.