Gündem
30 Mar 2011 20:33 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:11

MOBILITY CHANNEL YAYINDA! HANGİ FREKANSTAN İZLENECEK?

MC TV çatısı altında yapılandırılan Mobility Channel yayına başladı.

Ağustos 2010 tarihinde kurulan MC Yayıncılık ve Reklam Hizmetleri A.Ş.’nin ilk uluslararası yatırımı olan MC TV GmbH Ekim 2010 tarihinde Almanya Frankfurt merkezli olarak kuruldu.
 
MC TV çatısı altında yapılandırılan Mobility Channel, hareket eden ve insana hareket özgürlüğü sağlayan tüm araçlarla ilgilenen bakışı ve benzersiz içerik anlayışıyla yayına başladı.
Kanalın Genel Yayın Yönetmenliğini Emre Eren; şef editörlüğünü ise otomotiv dünyasının yakından tanıdığı Okan Altan üstleniyor.
 
 
STOP&WATCH
“Stop&Watch” sloganıyla yola çıkan Mobility Channel ana sektör olarak otomotivi konu alırken, motorsiklet, havacılık, denizcilik, taşımacılık, iş makinaları, savunma sanayi ve mobil iletişime yönelik yayınlar da yapacak.
 Hareketlilik kavramı üzerine kurulan ilk tematik televizyon kanalı olan Mobility Channel, Almanya Frankfurt’taki merkez üssünden tüm Avrupa ve Türkiye’de yaklaşık 600 milyon kişiye ulaşacak. UZMAN KADRO Mobility Channel, dünyanın dört bir yanından sektöre mercek tutan 100’e yakın muhabiri, dinamik ve uzmanlaşmış kadrosu, farklı programları, izleyici ile iletişim kuran blogları sayesinde sektörün önde gelen isimlerini, marka yöneticilerini, sanayinin içinden analistleri ve ünlü gazetecileri izleyicilerle buluşturacak.  Mobility Channel TEST SÜRÜŞÜNDE22 Mart 2010 tarihinde test yayınına başlayan Mobility Channel kısa süre sonra programlı yayına geçmeye hazırlanıyor. Kanal şimdilik Turksat 3A uydusu, frekans 12562, polarizasyon Vertical, kapsama Batı, symbol rate 25000, FEC 5/6 üzerinden izlenebiliyor.