Magazin
12 Kas 2013 14:15 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:45

Mısırlı oyuncudan Songül Öden itirafı!

Ünlü oyuncu Songül Öden, Mısır'ın ünlü aktörü Amir Karara'yı oyunculuğuyla etkiledi.

Karara, "Songül Öden ay parçası, ay güzelliğinde. Onunla konuşurken heyecandan nutkum tutuluyordu." dedi. Arapların çok beğendikleri kişiler için kullandıkları `ay` kelimesini Öden için kullanan Karara, Song ül Öden'e hayranlığını katıldığı TV programında dile getirdi. 
 
Songül Öden'in Ortadoğu serüveni devam ediyor. Sanatçı geçen ay sonunda Mısır'ın en popüler dizisi 'Underground'a konuk oyuncu olarak katılmıştı. Dizide başrol oyuncusu Amir Karara ile başrolü paylaşan Öden, başta dizi ekibi olmak üzere Arap dünyasını kendisine bir kez daha hayran bıraktı. Ortadoğu'nun prensi olan ünlü aktör  Amir Karara, katıldığı televizyon programında Songül Öden ile ilgili övgü dolu cümleler kurdu. Karara, çekimlerde Songül Öden ile harika bir uyum içerisinde olduklarını belirterek: "Ayrıca onun doğal yeteneğinin, oyunculuk gücünün hayranıyım. Kendisi ile konuşmak için Türkçe öğrendim ama onun yüzüne baktığımda bütün kelimeleri unutuyordum. Onunla konuşurken heyecandan nutkum tutuluyordu." dedi. 
 
Dizinin yönetmeni Suriyeli Hatem Ali ise "Songül Öden gözleri ile insanları oynatma gücüne sahip yetenekli bir aktris. Doğallığı, samimiyeti ile diğer aktrislerden ayrılıyor. Gözlerini kullanma biçimi ve ifadesi büyüleyici" diyerek Öden'in oyunculuk gücünü övmüştü. Ali'nin filmi 'Hz. Ömer' ülkemizde de gösterildi.
 
Rol aldığı televizyon dizileri ile tüm Ortadoğu'da bir fenomen olan Öden, çok sayıda Arap dizi ve film firmasından teklif alıyor.