Magazin
22 Şub 2016 13:54 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:22

Mirgün Cabas sarışın bir kadınla yakalandı, kafalar karıştı!

Tuba Ünsal'ın gazeteci eşi Mirgün Cabas, sarışın bir kadınla samimi bir şekilde yakalandı.

Mirgün Cabas, gece gezmesinde görüntülendi.  Sarışın bir güzelle samimi şekilde objektiflere yakalanan Cabas’a, eşi Tuba Ünsal’dan destek geldi. Ünsal bu fotoğrafları; “Selfie yaparken çekilmişler’ diyerek savundu. Ancak ne Cabas, ne de bayan arkadaşı bu fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşmadı.

Oyuncu Tuba Ünsal ile evli olan gazeteci Mirgün Cabas, önceki gece kafaları karıştırdı. Cabas, Harbiye’deki Klein adlı mekana sarışın bir güzelle geldi. İkili, mekandan sabaha karşı çıkarken samimiyetleri dikkat çekti. Taksi beklerken sarışın bayanın başını omzuna koyduğu gazeteci, flaşların patlaması ile şoke oldu. Panik yapan ünlü gazeteci, yanındaki bayanı taksiye bindirerek gönderdi.

Sarışın güzel başını Cabas’ın omzuna yaslayıp taksi beklerken objektiflere yakalandı. Selfie yaptığı söylenen ikilinin o sırada elinde telefon olmaması dikkat çekiciydi.



SİLDİRMEK İSTEDİ

Cabas da başka bir taksiye binerek oradan uzaklaştı. Gizemli sarışın, dakikalar sonra mekana dönerek gazetecilerin fotoğrafları silmesini istedi. Olumsuz yanıt alan sarışın güzel, daha sonra mekandan ayrıldı. Bu olayı öğrenen Tuba Ünsal ise eşine güvenin tam olduğunu söyleyerek, “Eşim Selfie yaparken gazetecilere yakalanmış. Benim haberim vardı” dedi. Ancak ikilinin ellerinde telefon olmaması ve çekilen selfie’nin hiçbir profilde paylaşılmaması kafaları karıştırdı. Selfie yaptığı söylenen Mirgün Cabas, sarışın güzelle pozunu profilinde paylaşmadı.