Gündem
17 Oca 2011 13:29 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:58

MİLLETVEKİLİNDEN CANLI YAYINDA TÜRKÜ ŞOV! O SÖYLEDİ, DİNLEYENLER AĞLADI! (VİDEO)

Ak Parti Van Milletvekili Gülşen Orhan, kadın programında öyle bir türkü söyledi ki, dinleyenler gözyaşlarını tutamadı&...

Jale Binay’ın sunumu ile hafta içi her gün ekranlarınıza konuk olan “Sabah Kahvesi”, haftaya çok kıymetli bir konuğu ağırlayarak başladı. 17 Ocak Pazartesi günü, Van milletvekili Gülşen Orhan’ın da katılımıyla renklenen programda, izleyiciler hiç beklemedikleri bir sürprizle karşılaştı.
Hazırladığı sosyal sorumluluk projelerinden, meclisteki diğer çalışmalarından bahseden milletvekili Orhan, program sunucusunun isteğini kıramadı ve canlı yayında Kürtçe türkü söyledi. Ekran başındaki izleyicilere duygu dolu anlar yaşatan Gülşen Orhan, güzel sesiyle de herkesi etkiledi. 
Programda ayrıca Bitkilerden gelen şifaları her hafta izleyicilerle paylaşan Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, yediğimiz gıdalar hakkında bilinmeyenleri açıklamaya devam etti. Her derde deva balın hangi hastalıklara şifa olduğunu anlatan Saraçoğlu, süt ve cevizin insan vücudu için faydalarını da açıkladı.
Ayrıca mutfakların genç ustası Serkan Bozkurt, damaklarınızı şenlendirecek nefis tariflerini Sabah Kahvesi izleyicileri ile paylaştı.