Medya
18 Şub 2015 11:59 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:03

Milat yazarı Nihat Doğan'a 'yaratık' dedi, medya boykotu önerdi!

Milat Gazetesinin Ekran Jürisi Mustafa Kılıç bugünkü 'Medya Boykotu' başlıklı köşe yazısında isim vermeden Nihat Doğan'ı ağır eleştirdi.

Şarkıcı Nihat Doğan için 'Kendisini Türkiye’nin akil adamı zanneden ama cahil adamı olan' diyen Kılıç, "Hani o ‘Benim olmazsan taciz ederim’ şarkısıyla TV’lerde boy gösteren yaratık şimdilerde Özgecan’a yapılanları laikliğe bağlayan medya maymunu... Mini etek giyinen her kadına tacizi reva gören bu cibilliyetsize medya hâlâ ekranlarında yer verecek mi?" diye sordu.

işte Kılıç'ın bugünkü yazısı;

Özgecan Aslan’ın katledilmesi haberiyle tüm Türkiye yasa boğuldu. Bu acı herkesin ortak acısı oldu. Her cenahtan insanlar bu vahşete bir dur demek için tepki gösterdi. Kimisi ise kaş yapayım derken göz çıkardı. Kimden mi bahsediyorum? Herkesin bildiği bir isimden... Kendine sanatçı diyen ama sanatın ne olduğunu kavrayamamış bir yaratıktan bahsediyorum.



Evet o yaratık anlamsız sözleri bir araya getirip, birkaç güzel mankenle klip çekip bunun adına sanat kendisine de sanatçı diyen yaratıklardan bahsediyorum. Din, siyaset, tarih, futbol... Her konuda söyleyecek bir sözü olan ama aslında hiç bir şey söylemeyen bir yaratıktan bahsediyorum... Kendisini Türkiye’nin akil adamı zanneden ama cahil adamı olan... Medyada bolca yer alan Ahmet Hakan’ın da dediği gibi ‘medya maymunu’ olan o şahıstan bahsediyorum... Hani o ‘Benim olmazsan taciz ederim’ şarkısıyla TV’lerde boy gösteren yaratık şimdilerde Özgecan’a yapılanları laikliğe bağlayan medya maymunu... Mini etek giyinen her kadına tacizi reva gören bu cibilliyetsize medya hâlâ ekranlarında yer verecek mi? Bu sefer medya dünyası dimdik dursun. Bu ve bu zihniyetteki adamlara karşı ciddi bir ‘medya boykotu’ uygulayalım. Bu ilk olsun ama ders olsun. Ders olsun ki bir daha ağzından çıkacakları kulakları da duysun. Uzuvları kendilerinden bağımsız hareket etmesin.