Magazin
07 Nis 2012 18:34 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:31

METİN YILDIZ'IN EŞİ İLK KEZ KONUŞTU!

Metin Yıldız olayında yeni bir gelişme daha!

Bir televizyon kanalında yayınlanan ‘Alemin Kıralı' dizisinde eşini sürekli döven Kubat karakteriyle tanınan BKM oyuncusu Metin Yıldız, eşi Elvan Yıldız'ı dövdüğü iddiasıyla polis merkezine götürülmüştü. Olaydan sonra Elvan Yıldız bir açıklama yaptı. Tartışma hakkında konuşan Elvan Yıldız, Cumartesi Sürprizi programına konuştu.

TOKAT YEDİM GERİSİNİ HATIRLAMIYORUM
Yıldız, "Altı- yedi ay önce sanırım, bir ilişkisi olduğu ortaya çıktı. Bunda da benim hatalarım oldu. "Bir daha olmayacak" dedi. Kızımız için biraraya geldik tekrardan" derken, "20 yaşındaki o kızla ilişkisini sürdürdüğünü gördüm. Tartışma, kavgaya döndü. Sözlü şiddetle başladı, tokat yedim bir iki tane. Tokadı yedim, arkasını hatırlamıyorum. Benim bir lafıma bozuldu sonra "Sen de bunu yapmıştın" dedi. Sonrasında "Ben o kızla yaşayacağım" dedi.

KİMSEYLE EVLENMEM SENİ DE EVLENDİRMEM
Ben ona "Ben başkasıyla evlenmem. Seni de kimseyle evlendirmem" dedim" şeklinde konuştu. "Eşimi seviyorum" diyen Elvan Yıldız, "Metin bana 'O kızla birlikte yaşayacağım, kaldırabilecek misin?' dedi. Ayrıca o kız da 'Metin'le ev tuttuk' diye konuştu bana" şeklinde görüş verdi.