Spor
17 Kas 2021 17:10 Son Güncelleme: 17 Kas 2021 17:12

Mesut Özil: ‘Galatasaray maçında 11’de olursam…’

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Mesut Özil, Galatasaray derbisi öncesinde FB TV'ye çok önemli açıklamalar yaptı.

Süper Lig’in 13. haftasında Galatasaray deplasmanına konuk olacak Fenerbahçe’nin yıldızı Mesut Özil, FB TV’ye röportaj verdi. Hafta sonu Galatasaray ile oynayacakları dev maçın özelinde açıklamalarda bulunan Özil, geçmişte yaşadığı derbi heyecanına değindi. Takımın çalışmalarını çok büyük bir hırsla sürdürdüğüne dikkat çeken Mesut Özil, “Allah nasip ederse ilk 11’de olursam derbide oynayacağım” ifadelerini kullandı. Mesut Özil’in FB TV’ye yaptığı açıklamalar:

“DERBİDE 11’DE OLURSAM…”
“Tabii ki de heyecanlıyız. Güzel bir maç oynayacağız, takım olarak hazırız. Üç puanı almak için elimizden geleni yapacağız. Kariyerimde en üst seviyelere koyarım Galatasaray derbisini. Küçük yaştan beri Fenerbahçeliyim. Derbileri seyrederek büyüdük. O yüzden Pazar günü ilk 11’de olursam, Allah bana nasip ederse derbide olacağım. Heyecanlıyım, mutluyum güzel bir maç olur inşallah. Bizim adımıza da inşallah üç puanı alacağız oradan.”

“YA AİLEYLE YA KAHVEHANEDE İZLERDİK”
“Derbileri ya aileyle izlerdik ya da Almanya’da kahvehanelere giderdik izlemeye. Değişik bir atmosfer olurdu, yarısı Galatasaraylı yarısı Fenerbahçeli olurdu. Kazandığımızda çok sevinirdik. Çubuklu formayı giymek her zaman hayalimdi. Allah nasip etti. İnşallah bu sezon takımıma yardım edebilirim. Takım olarak hedeflerimiz var. Kendi hedeflerim de var bu takıma en iyi şekilde sahada yardım etmek. İnşallah başarırız ve sezon sonunda hedeflerimize ulaşırız takım olarak.”

“SAHADA HERKES HIRSLI”
“Birkaç futbolcumu eksik milli takımdan dönecekler. Ondan sonra bütün takım olarak hazırlanıyoruz. Geçtiğimiz günlerde de çok çalıştık. Sahada herkesin morali yüksek, maç heyecanı var. Herkes biliyor ki Pazar günü çok önemli bir maç. Sadece bizim için değil camiamız için de. Sahada idmanda herkesin hırsı belli oluyor. Pazar günü en iyi şekilde çıkıp maçı kazanmaya gidiyoruz.”

“ZOR DÖNEMDEN GEÇİYORUZ AMA…”
“Taraftarlarımız bize destek çıksınlar, sahip çıksınlar. Onların desteği ve dualarıyla sezon sonunda hedefimize ulaşırız. Biliyoruz, zor dönemden geçiyoruz ama biz takım olarak da oradan çıkmasını biliriz. Dua etsinler, biz takım olarak hazırız. Pazar günü sadece bize değil, camiamıza da üç puanı hediye edeceğiz.”