Spor
03 Nis 2023 23:16 Son Güncelleme: 03 Nis 2023 23:20

Messi, maçı bırakıp kendisine yapılanları izledi

PSG tribünleri, yine Lionel Messi'yi ıslıkladı. Şampiyonlar Ligi'nden elenmelerinin faturasını Messi'ye kesen PSG taraftarı, protestosunu devam ettirdi. Köşe atışını kullanmaya giden Messi, kendisine gösterilen tepkiyi izleyince tüm motivasyonunu kaybetti. Fransız futbolunun efsaneleri Petit ve Thierry Henry, PSG taraftarına tepki gösterip Messi'ye takımdan ayrılmasını tavsiye etti.

Lionel Messi'yi ıslıklamayı gelenek haline getiren PSG taraftarı, Lyon'a kaybettikleri maçın faturasını yine Arjantinli yıldıza kesti. Şampiyonlar Ligi'nden elendikleri Bayern Münih maçından bu yana ıslıklanan Messi, gördükleri sonrası büyük üzüntü yaşadı.

CRISTIANO RONALDO TEZAHÜRATI
Köşe atışını kullanmaya giden Messi, tribünlerden kendisine yapılan hareketlere ve ıslıklara şahit olunca tüm motivasyonu kaybetti. Arjantinli futbolcuya karşı takımının taraftarından "Cristiano Ronaldo" tezahüratı da yapıldı.

"NEDEN MESSI?"
PSG Teknik Direktörü, "Neden ıslıklandığını anlamıyorum. Bu Messi ya da Mbappe ile ilgili bir durum değil, oyunda hatalarımız vardı. Messi'nin yaptığı bir sürü gol ve asist var. Arkadaşlarının daha fazlasını yapması gerekiyor" dedi.

"BU KULÜPTEN AYRIL"
Fransız futbolunun efsaneleri Emmanuel Petit ve Thierry Henry'den PSG taraftarına yönelik sert sözler geldi. Petit, "Messi'nin ıslıklandığını gördüğümde, bunun futbola hakaret olduğunu düşündüm. Messi'ye bir tavsiye verirsem eğer, bu kulüpten ayrılması olur. PSG bir futbol kulübü değildir" açıklamasını yaparken Thierry Henry de "Bu yaşananlar utanç verici. Messi gerekeni yapmalı. Barcelona'ya gitmek iyi bir seçenek olabilir" dedi.

ETİKETLER
#messi #ronolado #psg