Televizyon
12 Tem 2012 15:52 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:54

MERVE BÜYÜKSARAÇ'A BİR YALANLAMA DA ANIL'DAN

Survivor adasındaki başarılı performansıyla yarışma boyunca adından sıkça söz ettiren Anıl Merve'yi yalanladı..

Survivor adasında elendikten sonra yarışma hakkındaki iddialarıyla eleştiri oklarının hedefi haline gelen Merve Büyüksaraç'a tepkiler çığ gibi artıyor.

Survivor adasındaki başarılı performansıyla yarışma boyunca adından sıkça söz ettiren Anıl, yarışma sonrası ilk kez kameralar karşısına geçti. Annesiyle adadaki buluşma anının ekranlara gelmesiyle duygusal anlar yaşan Anıl, gözyaşlarına boğuldu. Anıl, programın ilerleyen dakikalarında Merve Büyüksaraç 'ın iddiaları hakkında da konuştu.

Gündemde kalmak istiyor

Programın ilerleyen dakikalarında Survivor adasında yarışmacılara yemek verildiğini öne sürerek gündeme gelen Merve Büyüksaraç 'ın iddiaları hakkında da konuşan Anıl, 'Onun söyledikleri doğru değil. Gündemde kalmak için yalan söylüyor ' dedi. Yarışmanın teması gereği aç kalınması gerektiğini de sözlerine ekleyen Anıl, 'Merve Büyüksaraç emeğe saygısızlık yapıyor ' diye ekledi. Merve Büyüksaraç 'ın kendisi hakkında ortaya attığı 'torpilli ' iddiaları hakkında da konuşan Anıl, o iddialara 'Ben torpilli olsam dört elemeye girmezdim. Elemelerde ben yedeğe alınmıştım. Yarışma öncesi Acun Medya 'dan kimseyle tanışmıyordum ' diyerek cevap verdi.