Medya
11 Mar 2012 09:08 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:25

"MEMELERİ HAVASI ALINMIŞ İŞ MAKİNESİ LASTİĞİNE DÖNMÜŞ BİZ HÂLÂ PEŞİNDEYİZ"

"Çarşamba Pazarı'nda küçük bir tur atın Pamela'ya sekiz çeken, yüzlerce bayan bulursunuz."

Kurban olun bizimkilere

Ukrayna'nın dünyaca ünlenen 'Protest Grup' Femen'i sınır dışı edip, rahatladık. Gerekçe 'Toplumun ahlakını bozmaya çalışmaları'.

Yahu bu fıstıkların ülkelerindeki gösterimlerini -Gösteri değil- binlerce kez izlemedik mi? Yazılı ve görsel medyamız her fırsatta bunları gözümüze sokmuyor mu? Bu işe devam etmeyecekler mi? Ünlendikleri işi Beyaz Show'da sergileseler, hep birlikte alkışlamayacak mıydık? Victoria's Secret'ın iç çamaşırı teşhircileri ordusundan herhangi biri ağır top ise, Femen'cilere haksızlık yapılmadı mı? Fıstıkların bir tek 'Zührevi Hastalıklar Hastanesi'ne sevk edilmediği kaldı.

Bu çelişkinin son örneğini Kanal-D'de yaşadık. Alessandra Ambrosio öyle bir tanıtılıp, anons edildi ki şaşkına döndük. Kadının 'Hayat arkadaşı' var. İlk çocuğu 4 yaşında. Üstelik 7 aylık hamile. Para için Türkiye'ye geliyor. Bizimkiler ağız kenarlarından salya aka aka, iltifat yağdırıyor. Doğrusu bu kadar mı gözümüz döndü, anlayamadık. Bir yanlışlık var ve bunda ısrarı anlamakta zorlanıyoruz. Birileri çıkıp bu kurgunun 5N 1K'sını anlatırsa, memnun olacağız.

...
Pamela Anderson olayı da benzeşen konu. Kadınsal sıkıntı'dan çıkmış yaşta. Suratı çabuk bozulmuş halde. Ünlendiği 'Süthaneleri', havası alınmış, işmakinesi lastiğine dönüşmüş. Nişantaşı'ndan Cihangir'den vazgeçtik, Çarşamba Pazarı'nda küçük bir tur atın Pamela'ya sekiz çeken, yüzlerce bayan bulursunuz. Bırakın artık bu 'Yabancı Turşu hayranlığı'nı.

Burhan AYERİ / AKŞAM