Televizyon
01 Tem 2010 08:29 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:25

MELTEM CUMBUL RAMİZ DAYI'NIN İÇİNDEKİ ÇOCUĞU NASIL ÇIKARDI?

Tuncel Kurtiz'in 'Tuncel ve Dostları' programının bu haftaki konuğu, Meltem Cumbul oldu.

Tuncel Kurtiz’in NTV Yeşil Ekran’da yayınlanan ’Tuncel ve Dostları’ programının bu haftaki konuğu, Meltem Cumbul oldu. İki ünlü, bugün saat 21.00’de ekrana gelecek program için; yöre pazarı gezip köy kahvesinde çay içti.

’O YAR GELİR’ DEDİ
Kurtiz; traktör ile köy meydanına gelen Meltem Cumbul’u ’O Yar Gelir’ türküsü ile karşıladı. Usta oyuncu; organik ürünler satan dükkanları gezerken de Kaz Dağları’nın kansere fayda sağlayan şifalı bitkilerinin hikayelerini anlattı. Aynı dükkanda satılan tahta kaşıkları ellerine alan Kurtiz ve Cumbul, ’Konyalı’ türküsü eşliğinde kaşık çalarak karşılıklı oynadı.

KABAK ÇİÇEĞİ ARADI
İki ünlü daha sonra Edremit’e özgü kabak çiçekli börek yapmak için taze kabak çiçeği arayışına girdi. Günbatımında ise en sevdikleri sinemacılar, filmler ve müzikler konuşuldu. Meltem Cumbul, konuk olduğu Kurtiz’e ’Ayrılık Ateşten Bir Ok’ türküsü ile veda etti.

İÇİNDEKİ ÇOCUĞU ÇIKARDI
Tuncel Kurtiz’in ’Şeyh Bedrettin Destanı’nı sergilediği sahneye çıkan ikili; özel bir oyunculuk çalışması yaptı. Meltem Cumbul, oyuncu eğitmenlerinin de kullandığı Jung’un psikoterapi tekniği ile 75 yaşındaki Kurtiz’in ’içindeki çocuğu’ ortaya çıkardı.