Magazin
25 Şub 2010 16:02 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 14:05

MELTEM CUMBUL HANGİ MARKANIN YÜZÜ OLDU?

Araştırmalarda marka temsilcisi olarak değerlendirilen tüm yüzler arasında açık arayla birinci seçilen Meltem Cumbul, bir markanın 1 yıllığına marka yüzü oldu.

Meltem Cumbul, sıvı çamaşır deterjanı markası Perwoll'ün marka yüzü oldu.



Bu işbirliğinde, Perwoll'ün kendi alanında trend yaratan, sektörüne öncülük eden ve modernlikle özdeşleşmiş bir marka olması ile Meltem Cumbul'un güleryüzü, işindeki başarısı ve özgüveninin bütünleşmesi etkili oldu. Meltem Cumbul'un markanın yüzü olmasıyla, Perwoll'ün sahip olduğu özellikleri ön plana çıkarmak ve tüketiciyi bilinçlendirmenin yanı sıra, Avrupa ülkelerinde yaygın olan sıvı çamaşır deterjanı kullanımının Türkiye'de daha da yaygınlaşması amaçlanıyor.


Yapılan araştırmalara göre marka temsilcisi olarak değerlendirilen tüm yüzler arasında Meltem Cumbul açık arayla birinci seçildi.  Meltem Cumbul'u diğer ünlülerden ayıran özellikler; sempatik, güleryüzlü ve güven veren bir yapıda olması, işinde uzun yıllardır göstermiş olduğu başarı grafiği ile ön çıkması, iyi bir eğitime sahip olması, sadece yurtiçinde değil yurtdışında da önemli projelerde yer alması.


Meltem Cumbul, Perwoll ile yapılan işbirliği çerçevesinde bir yıl boyunca farklı konseptlerde gerçekleştirilecek organizasyonlarda marka yüzü olarak yer alacak.


(Marketing Türkiye)