Magazin
07 Mar 2013 22:18 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:04

MELTEM CUMBUL EŞİ ALİCAN ÖZBAŞ'A ATEŞ PÜSKÜRDÜ!

Meltem Cumbul geçtiğimiz günlerde basına yansıyan haberler dolayısıyla eşi Alican Özbaş'a adeta ateş püskürdü.

Çifte yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre Meltem Cumbul geçtiğimiz günlerde basına yansıyan haberler dolayısıyla eşine adeta ateş püskürdü.

 'Sen nasıl böyle bir hata yaparsın, gidipte nasıl magazin muhabirlerine içini dökersin. Yaptığın hiç mantıklı değil. Yakışıyor mu sana!' sözleri ile eşine çattığı öğrenilen Cumbul, daha sonra eşini affederek kendisini bu tür konularda biraz daha dikkatli olması konusunda uyardı.

Geçtiğimiz akşam da Karaköy'de bir mekanda eğlenen Meltem Cumbul, oradan ayrılıp eğlenceye eşi Alican Özbaş ile birlikte müdavimi oldukları Off Perada devam etti. Yaklaşık 5 saat kaldıkları mekanda karı-koca dj setinin başına geçen ikili çaldıkları parçalarla hem eğlendiler, hem eğlendirdiler.

Gecenin finalinde çıkış kapısında görünen Meltem Cumbul ve Alican Özbaş kendilerine yöneltilen çocuk sorularına cevap vermeyerek sessizliklerini korurken, Meltem Cumbul'un eşine uyarı mahiyetli bakışları gözlerden kaçmadı.

ALİCAN ÖZBAŞ BÜYÜK TEHLİKE ATLATTI

Basın mensuplarının görüntü alma kargaşası sırasında Alican Özbaş büyük tehlike atlattı. Eşi Meltem Cumbul'u görüntülemeye çalışan kameramanların arasında kalan Özbaş, bir o yana bir bu yana savruldu.

Araca binen eşini çekmeye çalışan kameramanlar dolayısıyla aracına bir türlü binemeyen Özbaş, tam da bu anlarda kamerayı suratına yedi.

Açısını ayarlamaya çalışan kameramanlardan birini aniden bir adım geriye gelmesiyle kamerayı suratına yiyen Alican Özbaş canı çok acısada durumu bozuntuya vermeyerek basın mensuplarının arasından sıyrılıp güçlükle araca binmeyi başardı. Daha öncede yine aynı mekandan ayrılırken alkol dolayısıyla başını aracın kapısına vuran Alican Özbaş, bu kez de badireyi herhangi ciddi bir yaralanma olmaksızın atlattı.