Gündem
01 Kas 2012 11:44 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:19

MEHMET METİNER'DEN CANLI YAYINDA FIRÇA; GAZETECİ MİSİN CHP'NİN AVUKATI MI?

AKP'li vekil Mehmet Metiner canlı yayında Akşam gazetesi yazarı Gürkan Hacır'a CHP'li misin diyerek tepki gösterdi.

Gazetecilik yaptığı dönemde sık sık "Gazeteci misin yoksa AKP sözcüsü mü?’ şeklinde eleştirilen Mehmet Metiner, bu kez benzer bir soruyu soruyu başka bir gazeteciye sordu. Metiner dün akşam katıldığı programda Akşam yazarı Gürkan Hacır’a "Gazeteci misin, CHP’li misin?” diye tepki gösterdi. 
 
"TOTALİTER CUMHURİYET ELDEN GİDİYOR"

 
Beyaz Tv ekranları yine hararetli bir tartışmaya daha sahne oldu. Faruk Mangırcı ’nın sunup Nagehan Alçı ’nın yorumculuğunu yaptığı Med-Cezir programına AK Partili Mehmet Metiner ’le Akşam yazarının canlı yayın kavgası damgasını vurdu. CHP ’nin Ankara’da alternatif 29 Ekim kutlamalarına destek vermesine tepki gösteren AK Partili vekil Mehmet Metiner “Eski Türkiye ’yi hala sahiplenen zihniyetler değişime direniyor. CHP de Ergenekon zihniyetini giderek benimsiyor. Evet Cumhuriyet elden gidiyor, ama kimin cumhuriyeti elden gidiyor. Totaliter, baasçı bir cumhuriyet elden gidiyor. CHP ’nin kızgınlığı buna.” dedi.
 
CHP’YE OY VERMEM SİZİ RAHATSIZ MI EDİYOR?

 
Akşam gazetesi yazarı Gürkan Hacır ’ın sözlerine tepki gösterip tartışmaya girmesi ve CHP ’yi savunan sözler sarf etmesi ise sinirleri gerdi. Gürkan Hacır ’a CHP ’yi savunan sözleri nedeniyle tepki gösteren Metiner “Gazeteci misin? CHP ’li mi?” dedi. Gürkan Hacır ise Metiner ’e “Ben CHP ’ye oy verdim. Bu sizi rahatsız mı ediyor?” sözleriyle yanıt verdi.

İŞTE O ANLAR : VİDEO