Televizyon
03 Ara 2012 13:55 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:27

MEHMET BARANSU'NUN İDDİALARI CANLI YAYINDA KAVGA ÇIKARDI!

Engin Verel ile Mehmet Baransu arasında canlı yayında öyle hararetli anlar yaşandı ki, izleyenlerin ağzı açık kaldı.

Kanaltürk’te yayınlanan spor programında Engin Verel ile Mehmet Baransu arasında canlı yayında öyle hararetli anlar yaşandı ki, izleyenlerin ağzı açık kaldı.
 
Fenerbahçe Sports Arena’nın arsasıyla ilgili olarak CHP’li Kadıköy ve Ataşehir Belediyeleri ile Fenerbahçe arasındaki rüşvet iddialarının masaya yatırıldığı programda bu kez de kavga çıktı. 
 
Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Engin Verel ile Mehmet Baransu deyim yerinde ise canlı yayında birbirine girdi.

BELEDİYE BAŞKANI YAYINA BAĞLANDI : VİDEO

Mehmet Baransu, önceki haftalarda Fenerbahçe’nin rüşvet yolu ile Kadıköy sınırları içinde olan Sports Arena’nın arazisine sahip olduğunu iddia etmişti. Bunun üzerine Kadıköy’ün CHP’li belediye başkanı Selami Öztürk de canlı yayına bağlanarak söz konusu arazinin artık kendi belediyesi sınırlarında olmadığını vurgulamış ve Fenerbahçe’den elde edilen gelirle belediyenin tüm borçlarının ödendiğini belirtmişti. 
 
Bu konuşma üzerine iddialar Ataşehir Belediye üzerine dönmeye başlayınca da programın dün geceki bölümüne Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi de topa girdi. Mehmet Baransu ise programa, iddialarını dayandırdığı gizli tanığın avukatı olan Erdal isimli biri ile katıldı.

ATAŞEHİRLİ EMLAKÇIDAN RÜŞVETÇİ İDDİASI
Ataşehirli bir emlakçı ise Mehmet Baransu’nun Fenerbahçe ile ilgili iddialarını dayandırdığı gizli tanığın avukatının, vaktiyle kendisine rüşvet teklif eden biri olduğunu ileri sürünce programdaki kavga iyice alevlendi.

İddialar ve bu iddialar karşısında verilen yanıtlardan çok kavga/gürültünün öne çıktığı görülen program başladığından bittiği saate kadar yüksek bir gerilimde devam etti.