Gündem
02 Haz 2011 16:45 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:25

MEHMET BARANSU KENDİNİ ASMAK İSTEYEN BİNBAŞIYI AÇIKLADI!

Baransu, Bugün internete düşen ses kaydında kendisi için "ipe asmazsam şerefsizim" dediği ileri sürülen Binbaşı'nın kimliğini Twitter'dan açıkladı.

Erzincan’da görev yapan Jandarma Binbaşı N.E.’ye ait olduğu iddia edilen ses kaydında jandarma okullarındaki öğrencilerin de BDP’ye oy vermesine dair skandal tavsiyeler bugün medyada yer aldı. Bir  Binbaşı’ya ait olduğu iddia edilen yeni ses kaydında "Ak Parti’ye oy vereceğinize BDP’ye verin" denilirken Taraf muhabiri Mehmet Baransu için de ’asılmalı’ deniyor.

İddiaya göre ses kayıtlarında Binbaşı, "En Şey Kim Mesela M.BARANSU... Koca Türkiyede Uğur Dündarı Mehmet Ali Birand Gitti Alı Kırca Gitti .....Pazar Günleri Bir Program Sunuyor Ruhat Mengi Gittide O Gitti Bu Gitti B...TAN BİR ADAM OLAN M.BARANSU Mu Kaldı.

Her Belge Ona Gidiyor(3 Kez)..... Burda Bir Pislik Var Hiç Olmazsa Gazetelerin Her Birini Takip Edemiyorsun O Adamı Takip Et . Onu Al Ondan Sonra Yemin Ediyorum Harp Okulunun O Meydanında İpe Asmazsam Şerefsizizm. Bulup Bak İbreti Alem Olsun Diye Böyle Bir Ceza Vermek Lazım... Bunun Baska Bir Yolu Yok." diyordu.

BARANSU NE DEDİ?

Baransu Twitter’da attığı mesajlarda Binbaşının ismini ve görevini açıkladı ardından da kendisini tehdit ettiği için binbaşıyı şikayet ettiğini söyledi. İşte o mesajlar:

- Beni asmak isteyen Jandarma Binbaşının ismi: Nedim Ersan, Erzincan İstihbarat Şube Müdürü. O ve arkadaşları da yargıda hesap verecek.

- Genelkurmay Başkanılığı ve İçişleri Bakanlığını aradım. Binbaşıyla ilgili ne tür işlem yapacaklarını bekliyorum.

- Ben de o binbaşıyı tehditten dolayı hapse göndermezsem namerdim.

- Bugün kandil. Tüm dostların kandili kutluyor ve dostlarımdan ismen dua bekliyorum. Bana ve aileme.