Gündem
30 Eki 2013 12:02 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:43

MEHMET ALİ AYDINLAR'DAN RIDVAN DİLMEN'E 'DEDİKODUCU' YAFTASI!

Mehmet Ali Aydınlar spor yorumcusu Rıdvan Dilmen hakkında çok ağır açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'de yaklaşan seçim öncesi ortam giderek ısınıyor. Aziz Yıldırım ve Mehmet Ali Aydınlar'ın karşılıklı açıklamaları sonrası kulisler iyice hareketlenmeye başladı. Özellikle Mehmet Ali Aydınlar, kongre üyeleriyle sık sık toplantılar düzenliyor. Aydınlar önceki akşam da üyelerle biraraya geldi.

Aram Markaroğlu, Sinan Aykol, Adem Köz, Burak Karabacak ve Metin Şen'in organize ettiği toplantıda üyeler, başkan adayını soru bombardımanına tuttu. Üyelerin özellikle üzerinde durduğu iki konu vardı: 2010-11 şampiyonluk kupası ve tarikat iddiaları. Aziz Yıldırım'ın cuma günkü toplantıda gündeme getirmesi beklenen, “Bu kupayı Trabzonspor'a verecek misin vermeyecek misin?” sorusu için Aydınlar, “O günlerde neden istifa etmediğim soruluyor. İstifa ederek o sorumluluktan kaçamazdım. En iyisini yapmaya çalıştım. O kupa benim sayemde orada” derken; tarikat iddiaları için de “Tarikatla en ufak bir bağlantım varsa şerefsizim” ifadesini kullandı.

DİLMEN'E AĞIR SÖZLER

Aydınlar, Rıdvan Dilmen hakkında da çok sert sözler kullandı. Fenerbahçe başkan adayı, “O süreçte her taşın altından Rıdvan çıkıyordu. Laf taşıyor, dedikodu yapıyor, insanların hem de söylemediklerini bir yerlere iletiyordu. Herkesi çekiştirdi, birbirine düşürdü. Ben böyle adam görmedim” dedi.