Televizyon
20 Eyl 2013 11:25 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:39

MEHMET AKİF ALAKURT FATİH DİZİSİNDEN ÇIKARILIYOR MU?

Bir süredir çekimleri devam eden Fatih dizisinin setinde hararetli günler yaşanıyor.

Fetih 1453'ün gişe başarısının ardından yapımcı Fatih Aksoy, projenin devamı olarak Fatih dizisini çekmeye karar vermişti. Birkaç hafta içerisinde ilk bölümüyle ekranlara gelmesi beklenen dizinin setinde üç gün önce olaylar çıkmıştı.

"ALAKURT FİGÜRANA KILIÇLA SALDIRDI" İDDİASI!

Fatih Sultan Mehmet'i canlandıran Mehmet Akif Alakurt, sette tanıştığı bir yardımcı oyuncuyla tartışmış, iddialara göre söz konusu şahsa kılıçla saldırmıştı. Bu olay üzerine çekimlere ara verilmişti.

YAPIMCI DEVREYE GİRDİ, SORUN ÇÖZÜLDÜ

Olaylar set ekibi tarafından yatıştırılamayınca devreye yapımcı Fatih Aksoy girdi. Çekimlerin yapıldığı yere giden Aksoy bir toplantı yaptı ve çekimlerin devam etmesine karar verildi.

DİZİ 30 EYLÜL'DE YAYINDA OLACAK

O toplantının ardından bir de basın açıklaması yapan Fatih Aksoy, Mehmet Akif Alakurt'un diziye devam edeceğini, dizinin ilk bölümünün de 30 Eylül'de yayında olacağını belirtti.

İşte Fatih Aksoy'un o açıklaması:

‘Fatih’ dizisinin setinde geçen hafta kimi talihsiz olaylar yaşanmıştır. Büyük ölçüde yapılan işin gerginliğinden ve stresinden kaynaklandığına inandığımız bu olaylar sonucu çekimlere birkaç gün ara verilmiştir. Bu süre içinde herkes yaşananları değerlendirme imkanı bulmuş ve bu olayda kusuru olan taraflar, bu tarz olayların bir daha yaşanmaması için gerekli önlemleri alma imkanına kavuşmuşlardır. ‘Fatih’ dizisinin çekimlerine bugünden itibaren kaldığı yerden devam edeceğiz ve diziyi 30 Eylül Pazartesi günü seyirciyle buluşturacağız”