Magazin
10 Mayıs 2023 17:01 Son Güncelleme: 10 Mayıs 2023 17:06

Meedo kesenin ağzını açmış: Şeyma Subaşı'nın gelinliğinin fiyatı hayrete düşürdü

Şeyma Subaşı, geçtiğimiz hafta Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi (Meedo) ile nikah masasına oturdu. Gelinliklerinden ikisi hiç beğenilmeyen ancak giydiği son gelinliğine övgü üstüne övgü gelen Subaşı'nın gelinliğinin fiyatı adeta dudak uçuklattı.

Şeyma Subaşı, geçtiğimiz hafta Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile nikah masasına oturdu. Gelinliklerinden ikisi hiç beğenilmeyen ancak giydiği son gelinliğine övgü üstüne övgü gelen Subaşı'nın gelinliğinin fiyatı adeta dudak uçuklattı. İşte Şeyma Subaşı'nın son gelinliğinin fiyatı...

Acun Ilıcalı ile evliliğini bitiren Şeyma Subaşı, Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile nikah masasına oturdu. Üç gelinlik giyen Subaşı'ın en çok sonuncu gelinliği beğenildi.

 

Sırt ve göğüs dekolteli gelinliğiyle prenses gibi göründüğü söylenen Şeyma Subaşı'nın gelinliğinin fiyatı duyanları hayrete düşürdü.

Snob Magazin’in haberine göre; Söylemezsem Olmaz programında sunuculuk yapan modacı Ebru Şancı gelinliğin fiyatını öğrendi. Subaşı'nın tasarım gelinliğinin fiyatının 11 bin 400 dolar, yani 250 bin TL olduğu belirtildi.

Sosyal medyada Subaşı'nın gelinliğine takipçileri, "Gördüğüm en güzel gelinlik", "Çok zarif", "Disney prensesleri gibisin", "Yılın en iyi gelinliği, net" gibi yorumlarda bulundu.