Polemik & Kulis
04 Mayıs 2017 22:42 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:39

Medyaradar'dan gece bombası! Hangi kanalın Genel Yayın Yönetmeni görevinden alındı?

Medyada sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Hangi kanalın kanalın genel yayın yönetmeni görevinden alındı, yeni bir göreve atandı?

İhlas Medya Grubu bünyesinde faaliyet gösteren TGRT Haber'in Genel Yayın Yönetmeni Yücel Koç görevinden alınarak yine aynı gruba bağlı Türkiye Gazetesi'nin Yayın Koordinatörlüğü görevine getirildi.

Türkiye Gazetesi Yayın Koordinatörlüğü görevini yürüten Mustafa Bilim bir süre önce emekliye ayrılmıştı. 

YÜCEL KOÇ KİMDİR?

Meslek hayatına 1991 yılında Türkiye Gazetesi muhabirliği ile başlayan Koç, daha sonra editör olarak başladığı İHA ve TGRT’de Haber Koordinatörlüğü görevlerinde bulunmuştu. Türkiye Gazetesi’nde Yazı İşleri Müdürü ve Haber Müdürü olarak mesleğini yürüten Yücel Koç, 2014 yılında Dijital Varlıklar’ın Genel Yayın Yönetmenliği’ne atandı.Nuh Albayrak'ın Star Gazetesi'ne Genel Yayın Yönetmeni olmasının ardından Şubat 2015'te transfer olduğu Star'da Yayın Koordinatörlüğü görevine getirildi.10 Eylül 2016 tarihinde ise TGRT Haber Genel Yayın Yönetmeni oldu.



MÜCAHİD ÖREN: GAZETENİN SANA İHTİYACI VAR

Yücel Koç TGRT Haber Genel Yayın Yönetmenliği görevinden ayrıldığını ve Türkiye Gazetesi Yayın Koordinatörlüğü görevine getirildiğini Twitter hesabından duyurdu. Koç, "İki gün gecikmeli olacak ama artık açıklama vakti; TGRT Haber Genel Yayın Yönetmenliği görevinden ayrılmış bulunmaktayım. Önümüzdeki haftadan itibaren Türkiye Gazetesi Yayın Koordinatörlüğü görevini yürüteceğim.Rabbim utandırmasın" diye yazdı.

Koç'un twitlerini İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mücahid Ören "Hayırlı olsun.TGRT Haber'deki başarını Türkiye Gazetesi'nde de devam ettireceksin inşallah.Gazetenin sana ihtiyacı var" sözleriyle paylaştı.

İşte o twitler:



MEDYARADAR/ÖZEL