Medya
14 Şub 2014 16:58 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:56

Medyaradar yazarı Makine Kafa'da

Makine Kafa'nın "Okan Bayülgen Sunar" başlığıyla Habertürk TV'de yayınlanacak yeni bölümünde Medyaradar sinema-TV eleştirmeni Murat Tolga Şen konuk olacak.

Program 15 Şubat gecesi 21:00 - 23:00 arasında Habertürk TV'de yayınlanacak.

Sinema-Tv yazarımız Murat Tolga Şen, geçtiğimiz hafta da ülkenin en renkli TV adamı Okan Bayülgen'in konuğu olmuş ve medyanın önde gelen isimlerinden olan, Vatan gazetesi TV eleştirmeni Oya Doğan, Milliyet Sanat yazarı Ali Eyüboğlu ve usta televizyoncu Korcan Karar'la birlikte haftanın medya gündemini değerlendirmişti.

Geçtiğimiz hafta, internet sansürü ve Ali İsmail Korkmaz davaları dikkat çeken konu başlıkları olarak öne çıkmıştı. Murat Tolga Şen, "oğlu tekme tokat dövülerek öldürülen bir ana-babanın evlatlarının fotoğrafını hergün gazatelerde görmesinden daha büyük bir acı düşünemiyorum, utanç içindeyim" diyerek kamu vicdanının ne kadar yaralandığının altını çizmişti.

Gözünüz kulağınız bu haftanın medya gündemini takip etmek ve yazarımız Murat Tolga Şen'i izlemek için TV'de olsun. Programın geçen hafta yayınlanan bölümünü ise aşağıdaki video penceresinden izleyebilirsiniz.