Televizyon
29 Mar 2013 08:59 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:06

MECLİS TAKSİ'DE KOMİK ANLAR; POLİS BAKANI DURDURDU, EHLİYET SORDU!

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, kareli gömlek,deri yelek giyip taksinin direksiyonuna geçti.

Kendisini “gariban bir taksi şoförü” olarak tanıtan Bakan, halkla çözüm sürecini ve devam eden projeleri konuştu. Yıldırım’ı ne vatandaşlar ne de trafik kontrolü yapan polisler tanıdı.

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım; TRT Haber’deki “Meclis Taksi” proğramı için direksiyona geçti ve Ankara trafiğinde müşteri aradı. Kareli gömlek ve deri yelek giyen Yıldırım’ı polis ve vatandaşlar tanıyamadı. 4 saat boyunca Ankara trafiğinde müşteri arayan Bakan Yıldırım’a, polis ehliyet ve ruhsat sordu.

Binali Yıldırım’ı tanıyamayan polis, kontrolleri yaptıktan sonra “Devam edebilirsiniz” dedi. Ulaştırma Bakanı’nı tanıyamayan yolcular da oldu. Kendisini ’gariban bir taksi şoförüyüm’ diye tanıtan Yıldırım, bir müşterisiyle Kızılay Çayyolu metrosu hakkında konuştu.

Yolcusuna, ’Metro nasıl gidiyor, ne zaman bitecek?’ diye soran Bakan, “Ekim ayında bitecekmiş” cevabını alınca, esprili bir karşılık verdi: “Hep öyle diyorlar ama bitmiyor!..”

 Bakan Yıldırım, taksisine binenlere çözüm sürecini nasıl değerlendirdiklerini de sordu. Çoğunluktan “Terör bitsin, süreci destekliyoruz” cevabını alan Bakan, böylece mini bir anket de yapmış oldu.