Televizyon
10 Kas 2021 08:43 Son Güncelleme: 10 Kas 2021 14:16

Masumlar Apartmanı’nda Gülben fırtınası! Safiye’ye karşı şok eden sözler…

Masumlar Apartmanı'nın 47. yeni bölümünden ilk sahne yayınlandı. Han, Safiye'den Gülben için hesap sorarken Gülben ise "Kötüsün ve eziyetten zevk alıyorsun, buradan besleniyorsun" sözleriyle Safiye'yi şoke ediyor.

TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı 46. son bölümüyle ekrana geldi. Masumlar Apartmanı son bölümde, Esat'la gizlice evlenmeye karar veren Gülben, ablasını üzmemek için son anda evlilikten vazgeçti. Final sahnesinde ise Rüya'nın annesi Han'ın karşısına çıktı.

Masumlar Apartmanı'nın 47. yeni bölümünden de ilk sahne yayınlandı. Han, Safiye'den Gülben için hesap soruyor. Gülben ise "Kötüsün ve eziyetten zevk alıyorsun, buradan besleniyorsun" sözleriyle Safiye'yi şoke ediyor.

İşte o anlar…

GÜLBEN'DEN YILLAR SONRA GELEN İTİRAF!

Dizinin son bölümüne Kırmızı Oda'nın Doktor Hanım'ına giden Gülben, yıllar önce ablası Safiye ile Naci'nin aşkına nasıl engel olduğunu anlattı.

 

Gülben, "Herkes Han kıskandı sanıyor ama ben yaptım. Ablamın haberi bile yok. Naci benim yüzümden ölüyordu" diyerek itiraflarda bulundu.

 

Gülben, annesine Safiye ve Naci'nin görüştüğünü anlattığı ortaya çıktı.

 

Gözyaşlarına boğulan Gülben "Hayatımdaki en büyük pişmanlığım benim" dedi.

Son bölüm final sahnesinde ise Rüya'nın annesi, Gülben, Safiye ve Han'ın evine geldi. Rüya'nın annesi, Han'ı kızını kandırmakla suçladı ve hesap sordu.