Televizyon
10 Tem 2021 09:20 Son Güncelleme: 10 Tem 2021 09:34

MasterChef’te görülmemiş olay! Talha Enes Yıldız’ın yaptığı hata jürileri çileden çıkardı

MasterChef’in dün akşam ekranlara gelen bölümüne Talha Enes Yıldız adlı yarışmacı damga vurdu. Yaptığı hatalar nedeniyle jürilerden sitem yiyen Yıldız, finalde ise gözyaşlarına boğuldu.

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef tüm hızıyla devam ediyor. Programın dün akşam ekranlara gelen bölümüne Talha Enes Yıldız adlı yarışmacı damga vurdu.

İDDİALI OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Yarışmaya Aydın'dan katılan 24 yaşındaki Talha Enes Yıldız, 32 kilo verdiğini söyledi ve ‘Şeflere güzel bir şekilde sunum yapacağımdan eminim’ diye konuştu.

MasterChef önlüğünü alacağına emin olduğunu dile getiren Yıldız, Erzurumlu olduğunu ve Pamukkale Üniversitesi İktisat bölümünü okuduğunu söyledi. Aşçılığa küçüklüğünden beri ilgili olduğunu şeflere aktardı.

 

ARKADA PİŞİRDİĞİ ORTAYA ÇIKTI

Jürilere Bonfile Cafe De Paris yapacağını ve patates kızartmasıyla sunacağını söyleyen Yıldız kendi yaptığı dondurmayı da sunacağını ifade etti. Bunun ardından jüriler "Hangisinin tadına bakacağız?" diye sitem etti.

Yıldız yemeği hazırlama aşamasına geçtiğinde Danilo Şef, bonfileyi neden burada pişirmediğini sordu. Böylece yarışmacının bonfileyi arkada pişirip jüri karşısına çıktığı anlaşıldı.

 

Çok geçmeden Mehmet Şef "Patatesi de mi kızarttın?" diye sorunca Yıldız, "Özür dilerim yanlış yaptıysam" dedi. Ardından Somer Şef "Eti pişirip mi geldin?" sorusunu yöneltti. Mehmet Şef ise "Eti içerde tabağa koyup elinle alıp gelseydin" dedi.

DANİLO ŞEF KAŞIK FIRLATTI

Yıldız yemeği hazırlarken Danilo Şef "Talhacım keşke eti ısıtsaydın soğuk olmadı mı?" diye sitem etti. Süre bittiğinde yemeğin tadına bakmaya giden Danilo Şef dondurmayı beğendiğini ve bonfile yerine dondurmayı sunsaydı daha doğru olacağını söyledi. Dondurmadan bir kaşık alan Danilo Şef sonrasında ise kaşığı fırlattı. Şefler yemekleri tattıktan sonra oylama sürecine geçildi.

 

Danilo Şef kızgınlığını anlatacak kadar Türkçe bilmediğini söyleyerek konuşmayı Mehmet Şef'e pasladı. Mehmet Şef ise, Yıldız'ın eti arkada pişirmesinin sıkıntı olduğunu söyledi. Ardından açıklama yapan Danilo Şef, et ve patatesin soğuk olduğunu söyleyerek ‘hayır’ dedi. Jürilerden 3 hayır alan Yıldız gözyaşlarına boğuldu.

 

Arka tarafta gözyaşları içerisinde ailesinden teselli buldu.