Magazin
05 Eyl 2023 00:18 Son Güncelleme: 05 Eyl 2023 00:21

Masterchef All Star'da takım kaptanları belli oldu! İşte yeni haftanın takımları...

MasterChef All Star'da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Haftanın ilk gününde şefler yarışmacılardan saç tava yapmalarını istedi. Yapılan tadımlar sonucunda üç şefte üç yarışmacı seçti. Diğer şeflerin tadımları sonrasında yapılan değerlendirme sonucunda 9 isimden bir isim Mavi takım kaptanı olarak seçildi.

TV8 ekranında izleyici ile buluşan MasterChef All Star'da haftanın ilk oyununda yarışmacılar Mavi takım kaptanı olabilmek için mücadele etti. Şefler yarışmacılardan saç tava yapmalarını istedi. Her bir şef kendi seçtiği yarışmacıların tabaklarını tattı. Sıralama olmaksızın her şef üç isim belirledi. Yapılan değerlendirme sonucunda 9 yarışmacı arasından en başarılı saç tavayı hazırlayan yarışmacı Mavi takım kaptanı oldu. İşte Mavi ve Kırmızı takım kaptanları ve yarışmacılar...

MASTERCHEF ALL STAR'DA EN İYİ SAÇ TAVA'YI KİM YAPTI?

MasterChef All Star'da yapılan tadımlar sonrasında Danilo Şef, Azize, Sefa ve Barbaros'u seçti. Mehmet Şef, Ayaz, Hasan ve Esra ismini söylerken Somer Şef ise Batuhan, Barış ve Dilara'yı söyledi. Şefler tüm tabakları tattıktan sonra en başarılı tabağı açıklamak için yarışmacıları tezgahın önüne çağırdı. Sırasıyla en az başarılı tabakları açıklayan şefler gecenin en başarılı tabağını belirledi. En iyi saç tavayı yapan yarışmacı Sefa oldu ve bu haftanın Mavi takım kaptanı oldu. Sefa kendisine rakip olarak Kırmızı takım kaptanını Dilara olarak seçti.

MASTERCHEF ALL STAR MAVİ TAKIM KAPTANI KİM OLDU? KIRMIZI VE MAVİ TAKIM YARIŞMACILARI

MAVİ TAKIM YARIŞMACILARI; Sefa, Barbaros, Hasan, Ayaz, Esra, Suna, Kerem, Azize, Alican

 KIRMIZI TAKIM YARIŞMACILARI; Dilara, Sergen, Tahsin, Tolga, Kıvanç, Tanya, Batuhan, Gamze, Barış