Gündem
19 Mar 2024 12:45 Son Güncelleme: 19 Mar 2024 12:47

Markette taciz... Genç kız neye uğradığını şaşırdı

Kırklareli'nde, bir markette akıllara durgunluk veren taciz ani kameralara yansıdı. Sebze reyonunda ürün seçen bir kadın, kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi tarafından tacizine uğradı. Genç kadının yaşadığı şokun ardından tacizci şahsa saldırdı.

Kırklareli'nde yaşanan olay marketin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Sebze reyonunda ürün seçen kadın eğildiği sırada markete giren kapüşonlu bir şahıs tarafından elle tacize uğradı. Görüntülerde, kadının yaşadığı şoku ve sonrasında gösterdiği tepki kameralara yansıdı. Tacizcinin pişkin tavrıyla kadına 'sakin ol' şeklinde el hareketi yaptığı görüldü. Genç kadın kendisini taciz eden şahsın üstüne yürüyerek saldırmaya çalışmasını ise market çalışanları engelledi. İlerleyen görüntülerde tacizcinin ise marketten ayrıldığı görüldü.

SOSYAL MEDYADA TEPKİLER BÜYÜYOR

Güvenlik kamerası görüntülerinin sosyal medyada yayılmasıyla birlikte kısa sürede yankı uyandırdı. Kullanıcılar, tacizciye yönelik sert tepkiler gösterdi ve adli süreç hakkında bilgi talep etti. Yorumlarda, bu tip olayların tekrarının önlenmesi gerektiği ve suçluların gereken cezayı alması gerektiği vurgulandı. Birçok kullanıcı, tacizcinin rahat tavırlarının daha önce de benzer suçlar işlediğini ve cezasız kaldığını ima eden yorumlarda bulunuldu.