Spor
16 Kas 2021 11:38 Son Güncelleme: 16 Kas 2021 12:21

Marcao, Kerem Aktürkoğlu olayı hakkında konuştu! İstenmeyen bir olay yaşandı

Galatasaray'ın son maçlardaki başarılı performansıyla dikkat çeken Brezilyalı savunmacısı Marcao, açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın 2019 yılında kadrosuna kattığı Brezilyalı savunmacı Marcao, sarı-kırmızılılarda geçirdiği süreçte takımın en önemli isimlerinden birisi haline geldi. Tecrübeli oyuncu, beIN SPORTS'a özel bir röportaj verdi. Marcao, sezon başında Kerem ile arasında yaşananları da anlattı.

Bu sezon başında Kerem Aktürkoğlu ile saha içerisinde kavga eden yıldız oyuncu, daha sonra özür dilemiş ve cezasını çektikten sonra kadroya yeniden dönmüştü.

Marcao şunları söyledi:

"İstenmeyen bir olay yaşandı. Psikolojik olarak zor günler geçirdim ama taraftarımız bana destek verdi. Uzun bir zaman oynamadıktan sonra sahaya dönüp beni kucaklamaları beni çok mutlu etti.

Kerem'le yaşadığım olay beni üzdü. Pişman oldum. Zor günler geçirdim ama bu günleri biraz daha iyi geçirmemin sebebi Fatih Hoca'ydı. Bana, yanlış ve hatalı olduğumu söyledi. 'Bu olayı geride bırakacağız, zamana ihtiyacımız var ama desteğimiz seninle olacak.' dedi.

Fatih Terim, futbolcularına ve Florya'daki herkese bir baba gibi davranıyor. Herkese yardım ediyor. Bunu bilmek ve hissetmek çok değerli. Galatasaray'ı Galatasaray yapan, Türkiye'nin en büyük takımı yapan özelliklerden biri bu. Baştaki liderin bir baba gibi davranması."