Spor
07 Mayıs 2024 17:59 Son Güncelleme: 07 Mayıs 2024 18:01

Quaresma'dan Beşiktaş'a yeşil ışık

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Ankaragücü'nü sahasında konuk edecek olan Beşiktaş'ı izlemek için İstanbul'a gelen Ricardo Quaresma, siyah-beyazlı takıma olan sevgisini bir kez daha dile getirdi. Beşiktaş'ta yeniden oynamak istediğini ve gelecek bir teklifi düşünmeden kabul edeceğini söyleyen Ricardo Quaresma ayrıca yeniden Şenol Güneş ile de çalışmak istediğini söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında bugün sahasında Ankaragücü'nü ağırlayacak olan Beşiktaş'ta siyah-beyazlı kulübün unutulmayan isimlerinden biri olan Ricardo Quaresma karşılaşmayı tribünlerden takip edecek.

Yeniden İstanbul'a döndüğü için çok mutlu olduğunu söyleyen Quaresma, ''Hayatımın en güzel anılarını Beşiktaş'ta biriktirdim. Bugün stadyumda olacağım. İstanbul hayatımın bir parçası. Türkler, bana karşı çok iyi. Beşiktaş'ta büyük bir geçmişim oldu. Ölene kadar benimle olacak. İstanbul da bu yüzden hayatımın önemli noktası. Her gün idman yapıyorum, aynı zamanda teknik direktörlükle ilgili kurs alacağım. Aşağıdan başlayacağım ve yukarılara çıkmak istiyorum'' dedi.

Beşiktaş'ta bir kere daha forma giymek istediğini ve Şenol Güneş ile de yeniden çalışmak için can attığını söyleyen Quaresma, ''Futbol oynayacaksam Beşiktaş ya da Porto olmalı! İki kulüp de negatif günler geçiriyor ama bu da futbolun parçası. Beşiktaş ve Porto'da hayatımın en güzel günlerim geçti. Hangi pozisyonda olursam, en iyisini yapmak istiyorum. Şenol Güneş ile çalışmayı çok isterim. Çok tecrübeli, çok öğretici. Ona çok saygı duyuyorum ve Şenol Güneş'i çok seviyorum. Birlikte çok şey kazandık. Teknik direktörlük yolunda ondan çok şey öğrenmek isterim'' ifadelerini kullandı.

Beşiktaş ile 2 kez Süper Lig şampiyonluğu kazanan Ricardo Quaresma, siyah-beyazlı formayla 38 golün altına imza attı.