Magazin
08 Kas 2018 14:24 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:58

Mahsun Kırmızıgül'e hırsız şoku! 130 bin dolar ve...

Ünlü oyuncu Mahsun Kırmızıgül'ün Etiler'de oturan annesi soyuldu...

Sözcü'den Tugay Saday'ın haberine göre; Sanatçı Mahsun Kırmızıgül'ün annesi Faike Arık, Beşiktaş'a bağlı Etiler'de yaşıyordu. Faike Arık bir hafta önce eve temizlik yapması için Türkmenistan uyruklu Muyasser M.'yi işe aldı. Bir hafta boyunca evde temizlik işlerini yapan Muyasser M. 5 Kasım 2018 günü evi soydu. Evde bulunan 130 bin dolar ve 45 parça ziynet eşyasını alan temizlikçi kadın Faike Arık'ın “Neden erken çıkıyorsun” demesine rağmen evden çıktı. Durumdan şüphelenen Faike Arık evini kontrol ettiğinde para ve ziynet eşyalarının çalındığını fark edince polise başvurdu.



Kamera kayıtlarını inceleyen ekipler temizlikçi olarak işe başlayan şüpheli, Muyasser M. nin peşine düştü. Yapılan çalışmalarda çalınan paraları Küçükçekmece'de akrabaları ile yaşadığı bir eve götürdüğü tespit edilen Türkmen kadın, 50 bin doları oraya bıraktıktan sonra 16 bin dolar para ve 12 bilezik ile birlikte kaçmaya başladı. Paranın kalan 70 bin doları ise bulunamadı.




YURDA KAÇAK GİRMİŞLER

Atatürk Havalimanı'ndan kocasıyla birlikte yurtdışına gitmek isteyen temizlikçi kadın, yasa dışı yollarla geldiği için ülkeden çıkış yapamadı. Bunun üzerine ikili taksi tutup Ankara'ya doğru yola çıktı, Hırsızlık Ekipleri tespit ettikleri taksiyi Esenboğa Havalimanı yolunda yakalayarak Muyasser M. ve kocası Şerzat H.'yi gözaltına aldı. Çalışmalarını devam ettiren polis, Küçükçekmece'deki evde kalan 5 kişiyi gözaltına alındı. Şüphelilerin üzerinde ve evde yapılan aramalarda 66 bin dolar ve ziynet eşyaları ele geçirildi. Ele geçirilen eşyalar sahiplerine teslim edildi. Şüpheliler işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.