Gündem
25 Mayıs 2011 16:43 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:23

MAGAZİN VE SOSYETE DÜNYASININ EN RENKLİ YÜZÜ AKŞAM LIFE'TA!

AKŞAM'ın yeni eki AKŞAM Life 29 Mayıs pazar günü yayın hayatına başlıyor.

AKŞAM Gazetesi Magazin Müdürü Barış Kocaoğlu ve ekibinin hazırladığı Life, her hafta magazin ve cemiyet dünyasından özel haberler ve röportajlarla gündem yaratacak. Renkli sokak sayfalarında ünlü isimlerin günlük hayatlarında olup bitenlerin nabzını tutan Life, ünlülerin medyada ilk kez yer alan kareleri ve özel fotoğraf çekimleriyle de çok konuşulacak.
Life'ta magazin ve cemiyet dünyasından ünlü isimler köşe yazarlığı yapıyor. Life'ta Özgür Aras, her hafta şehirde olup bitenleri ve trendleri kaleme alıyor. Uzman estetisyen Pervin Dinçer, sağlık ve güzellikle ilgili konulardaki tavsiyelerini okuyucularla paylaşıyor. Önder Sarıahmetoğlu ise müzik dünyasındaki gelişmeleri ve yeni çıkan albümleri yazıyor. İlk sayıda İstanbul gece hayatına yön veren isim İzzet Çapa, gazetecilik macerasını Life okurları için kaleme aldı. Pop müziğin ünlü yıldızı Hande Yener ise, en büyük aşkını ilk kez Life için yazdı.
Hollywood dünyasından son haberler de Life'ta düzenli olarak yer alıyor. Life, yenilikçi köşelere de sahip. Sette 3 dakika, dizilerin sevilen oyuncularının bilinmeyen yönlerini gözler önüne seriyor. Twitter bölümleri ise, magazin ve cemiyet dünyasından ünlü isimlerin twitter'da paylaştığı en ilginç noktaları sayfalara taşıyor.