Magazin
14 Ağu 2018 12:22 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:48

Limak Bodrum Golf Cup’ta birincilik Elçin Erkoç’un!

Bu yıl ikincisi düzenlenen Limak Bodrum Golf Cup’ta B kategorisinde birincilik ödülü ünlü reklamcı Elçin Erkoç’un oldu.

Limak Holding tarafından golf sporuna destek olmak ve gelişimini sağlamak amacıyla düzenlenen Limak Bodrum Golf Cup’ın ikincisi 11-12 Ağustos tarihleri arasında Bodrum Golf ve Tenis Kulübü’nde düzenlendi.

İŞ VE SANAT DÜNYASI BİR ARADA

İş ve sanat dünyasının yoğun ilgi gösterdiği turnuvaya 120’nin üzerinde isim katıldı. Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir’in de yer aldığı turnuvada TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Opet Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk, Ata GYO Yönetim Kurulu Başkanı Korhan Kurdoğlu, Digicom Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Yiğit, Bank Pozitif Genel Müdürü Hasan Akçakayalıoğlu gibi ünlü iş adamları ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un eşi Hülya Kocadon da yarıştı.



BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ ELÇİN ERKOÇ’A

Kıyasıya mücadelelerin yaşandığı turnuvada gençlerde birincilik ödülü Turgut Akcan’a gitti.

Kadınlar B kategorisinde birincilik ödülü ise turnuva boyunca oldukça iyi bir performans ortaya koyan ünlü reklamcı Elçin Erkoç’un oldu.

Turnuvada A kategorisinde Arzu Narin, erkeklerde ise Bülent Törek birinciliğe uzanan diğer isimler olmayı başardı.



SPORA VE SANATA DA YATIRIM YAPIYORUZ

Turnuvanın ödül töreninde konuşan Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, “Limak Holding olarak sadece faaliyet gösterdiğimiz alanlara değil, kültüre, sanata, spora ve eğitime yatırım yapıyor, destek veriyoruz. Ülkemizin gerçek kalkınmasının gençlerimizin hem kaliteli bir eğitim almasında hem de sosyal yönü güçlü, çağdaş dünya ile bütünleşmiş bir yapıya sahip olmasından geçtiğinin bilincindeyiz. Bu anlayışla sosyal sorumluluk çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.