Medya
17 Tem 2010 09:42 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:28

LİG TV'NİN MARCUS MERCK TERCİHİ NE KADAR DOĞRU?

Hıncal Uluç, Lig tv'nin Erman Toroğlu'dan boşalan yeri Marcus Merck ile doldurmasını nasıl yorumladı?

Marcus Merck!..
SEVGİLİ dostum Şansal (Büyüka) çok ciddi bir ameliyatı başarı ile geçirdi ve kısa zamanda, kalp motorunu yenileyerek aktif yaşama döndü. Hastanede ziyarete gittik, bir başka dost Kerem’le (Ertan), geçen hafta..

Yolda giderken Kerem "Maraton’da Erman’ın yerine kimi getirdik bil bakalım" dedi.. "Collina" diyecektim ki, o sabah çıkan gazete haberini hatırladım.. Collina İtalya’daki görevinden istifa etmiş, UEFA’da işe başlamıştı. O olamazdı. "Kim" diye düşünürken Kerem "Marcus Merck" dedi..

"Harika"
dedim..
Şansal’la da ayni konuyu konuştuk..
Erman Hoca bir TV efsanesi.. Onun yeri dolmaz. O program da bir daha olmaz. Onu unutmak gerek. Erman Hoca’nın taklitleri, taklit etmek için yola çıktıklarından başaramadılar. Aslı varken çakmaya kim bakar?.

Erman Hoca, ne diyeceği merak edildiğinden değil, TV yıldızı olduğundan izleniyordu.
Bu şimdi başka bir program olacak. Niye başka ve niye bu programı Türkiye’de yapacak adam yok?.

Çünkü Türkiye’de güven yok.. Seyirci, her Türk yorumcu hakkında peşin hükümlü.. Ya şu takımın fanatiğisiniz, ya da bu adamın adamı.. O zaman dediklerinize kimse inanmıyor, güvenmiyor.
Merck, dünyanın en iyi hakemlerinden biriydi. En azından bu yıl ona bir damga vurulmaz. Bize benzetilmez. O zamana kadar da dediklerine "Kasıtlı" damgası vurulmaz.. "Yanlış" deriz, ama "Hesaplı yorum" demeyiz.

Seçim bunun için doğru. Bunun için alkış..

Hıncal ULUÇ / SABAH