Gündem
05 Mar 2012 18:20 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:24

LİG TV KAMERAMANI VEDAT YAYLA'YA HÜZÜNLÜ VEDA!

Lig TV'de kameraman olarak çalışan Vedat Yayla, Kırşehir'in Kaman ilçesinde toprağa verildi.

Lig TV'de kameraman olarak çalışan Vedat Yayla, kalp krizi geçirmesinin ardından vefat ederken, cenazesi bugün memleketi Kırşehir'in Kaman ilçesinde toprağa verildi.

17 yıldır kameramanlık yapan Vedat Yayla (44), İstanbul'da bulunan işyerinden çıkışta aniden fenalaşarak yere yığıldı. Kalp krizi geçirdiği tespit edilen ve Şişli Etfal Hastanesi'ne kaldırılan Yayla, yoğun bakımda yer olmayınca başka bir hastaneye sevk edilmesi için ambulansa konuldu. Yayla, yolda hayatını kaybederken, yakınlarına haber verildi. Yayla ailesi memleketleri Kırşehir'in Kaman ilçesinden gelerek cenazeyi teslim aldı.

Vedat Yayla, bugün Kaman Çarşı Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Vedat Yayla'nın ağabeyi Sedat Yayla, kardeşinin mesleğin zorluklarından bahsettiğini söyleyerek, "Kardeşim, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Basın sektörü bence değerli bir elemanını kaybetti. 17 yıldır meslekteydi. Yağmur demeden kar demenden aldırmadan çalışıyorlardı. Acımız büyük zordu yani. En son Cuma günü vefat ettiği gün görüştük. Ağabeyi olarak ben hakkımı helâl ediyorum. Basın sektörünün de başı sağ olsun diyorum" dedi.

ETİKETLER
#lig tv #vedat yayla